Je Rock Bay Area - Het is tijd om te herenigen met Alcatraz


Alcatraz Cruises hervat de veerdienst naar Alcatraz Island vanaf maandag 17 augustus 2020. 

Bezoekers kunnen genieten van een openluchtervaring op het eiland met een iconisch close-up uitzicht op de buitenkant van het Cellhouse, Building 64, Warden's House, Water Tower en Model Industries Building. En natuurlijk is er niets te vergelijken met de geweldige uitzichten op de skyline en Golden Gate de brug van San Francisco.

 

Alle buitenruimtes zijn toegankelijk, inclusief:

  • Historisch Adelaarsplein
  • Recreatiewerf
  • Sally-poort
  • Rozentuin

Vanwege lokale richtlijnen met betrekking tot COVID-19, Evening, Behind the Scenes en Alcatraz & Angel Island Combination Tours zijn deze tijdelijk opgeschort. Tot nader order is de toegang tot de overdekte gebieden op het eiland beperkt, inclusief het hoofdgebouw.

 

De veiligheid van bezoekers en bemanning is Alcatraz CruisesDe hoogste prioriteit en het bedrijf heeft de SafeCruise voorzorgsmaatregelen genomen om deze inspanningen te ondersteunen. Alle bezoekers en bemanningsleden zijn nu verplicht om een Safe Entry Station te passeren waar de beveiliging een screening zal uitvoeren, inclusief temperatuurcontroles. Ook zijn er gezichtsbedekkingen nodig gedurende de hele ervaring.

 

Gelieve te volgen deze band om meer te lezen over Alcatraz CruisesSafeCruise procedures en hoe zich voor te bereiden op een Alcatraz Island Bezoek.

 

Begin met het plannen van uw dag aan de baai door een bezoek te brengen aan de Alcatraz Cruises website voor de huidige beschikbaarheid en om tickets te boeken.