Je Rock Bay Area - Het is tijd om te herenigen met Alcatraz


Alcatraz Cruises hervat de veerdienst naar Alcatraz Island vanaf maandag 17 augustus 2020. 

Bezoekers kunnen genieten van een openluchtervaring op het eiland met een iconisch close-up uitzicht op de buitenkant van het Cellhouse, Building 64, Warden's House, Water Tower en Model Industries Building. En natuurlijk is er niets te vergelijken met de geweldige uitzichten op de skyline en Golden Gate de brug van San Francisco.

 

All outdoor spaces are accessible including:

  • Historic Eagle Plaza
  • Recreatiewerf
  • Sally-poort
  • Rozentuin

Due to local directives related to COVID-19, Evening, Behind the Scenes and Alcatraz & Angel Island Combination Tours have temporarily been suspended. Until further notice, access to indoor areas on the Island is restricted, including the main Cellhouse.

 

De veiligheid van bezoekers en bemanning is Alcatraz CruisesDe hoogste prioriteit en het bedrijf heeft de SafeCruise voorzorgsmaatregelen genomen om deze inspanningen te ondersteunen. Alle bezoekers en bemanningsleden zijn nu verplicht om een Safe Entry Station te passeren waar de beveiliging een screening zal uitvoeren, inclusief temperatuurcontroles. Ook zijn er gezichtsbedekkingen nodig gedurende de hele ervaring.

 

Please follow this link to read more about Alcatraz Cruises’ SafeCruise procedures and how to prepare for an Alcatraz Island visit.

 

Start planning your day on The Bay by visiting the Alcatraz Cruises website for current availability and to book tickets.