Albus en Scorpius doen de tijd aan... Alcatraz

 

Nee, dit is niet de laatste ferry naar Azkaban... 

Zoals de meeste Harry Potter-fans weten, speelt Harry Potter and the Cursed Child nu in het Curran Theater in San Francisco. Als gevolg daarvan, Alcatraz Cruises had het genoegen om een aantal van de cast te ontvangen voor een rondleiding over het eiland. Benjamin Papac en Jon Steiger, Albus en Scorpius in het Harry Potter rijk, respectievelijk, kwamen aan boord en "schoten" zich erdoorheen. Alcatraz. 

twittert nog steeds van HP op Alcatraz
fotokrediet Alcatraz Cruises
HP bij AlcatrazCellhouse Broadway
fotokrediet Alcatraz Cruises
HP bij AlcatrazCellhouse Bibliotheek
fotokrediet Alcatraz Cruises
PK vertrek Alcatraz Island
fotokrediet Alcatraz Cruises
PK aan boord van Alcatrazhet schip
fotokrediet Alcatraz Cruises


Wat velen misschien niet weten, is de naam "Azkaban" afgeleid van een mengsel van de gevangenisAlcatraz, die het dichtst bij Muggle staat, die zich op een eiland bevindt, en "Abaddon," wat een Hebreeuws woord is dat plaats van vernietiging of diepten van de hel betekent. Hier is J.K. Rowling om je meer te vertellen:


Wil je de diepgang van Alcatraz om je eigen inspiratie te ervaren? Op dinsdag en woensdag in januari en februari, Alcatraz Cruises is het aanbieden van een speciale Buy One Get One promotie voor Bay Area bewoners.
Volg de link om te beginnen met het plannen van je ongelooflijke reis naar 'The Rock': http://bit.ly/AlcatrazBOGOHP

"Want in dromen komen we in een wereld die helemaal van ons is."

Albus Perkamentus