De Maiden's Voyage (De Maiden's Voyage)

Gast Blog Post - Terilyn Steverson

Toen ik erover nadacht, begon ik de vragen te stellen: "Waarom komen mensen van over de hele wereld naar dit eiland?". "Waarom was er een gevangenis op een eiland in het midden van de San Francisco Bay?" "Hoe zou men daar zelfs maar een reisje naartoe maken?" Met dit alles in het achterhoofd, ben ik mijn vragen gaan beantwoorden. Ik heb me tot Alcatraz Cruises met de hoop dat ze een inboorling kunnen helpen deze vragen over haar vaderland te beantwoorden. 

terilyn steverson Alcatraz Island
fotokrediet: Terilyn Steverson

Ik woon nu bijna 30 jaar in de grotere Bay Area en rijden naar San Francisco is altijd hetzelfde: bijna 40 minuten in de tolweg zitten, uit het raam staren, de zeilboten tellen, en me afvragen wat er gebeurt op de kleine eilandjes die in de baai wonen. Als je vervolgens Treasure Island oversteekt en herstelt van de schoonheid van het stadslandschap, kijk je naar rechts en zie je een piepklein eilandje genaamd Alcatraz. Hoewel, als je een inboorling bent zoals ik..., Alcatraz is gewoon een eiland dat er altijd al is geweest en is een soort van een toeristische attractie die nooit echt bovenaan de lijst van Bay Area emmers lijkt te staan.

terilyn steverson Alcatraz Island
fotokrediet: Terilyn Steverson

Dus, dit is het verhaal, Alcatraz ligt ongeveer 1,25 mijl van de San Francisco waterkant. Alcatraz Island is beroemd om het feit dat het de thuisbasis is van een gevangenis. Deze maximaal beveiligde federale gevangenis wordt vaak aangeduid als eenvoudigweg Alcatraz of The Rock and the prison opereerde van 1934 tot de sluiting in 1963. 

terilyn steverson Alcatraz Island
fotokrediet: Terilyn Steverson

Alcatraz was ontworpen als laatste redmiddel, een plaats voor gevangenen die voortdurend problemen veroorzaakten in andere federale gevangenissen en die geen enkele hoop op rehabilitatie hadden. Voor zijn tijd werd het beschouwd als de zwaarste gevangenis van de Verenigde Staten. 

terilyn steverson Alcatraz Island
fotokrediet: Terilyn Steverson

In de jaren vijftig Alcatrazwerd het een van de duurste gevangenissen in de Verenigde Staten om te onderhouden en leefbaar te houden door de blootstelling aan zoutspray die later zou leiden tot de achteruitgang van de gebouwen. Geschat werd dat de werkzaamheden die nodig waren om het gebouw te repareren ongeveer 5 miljoen dollar zouden kosten en de gevangenis werd beschouwd als "een verloren zaak".

terilyn steverson Alcatraz Island
fotokrediet: Terilyn Steverson

Vandaag, Alcatraz Island dient als historische site, museum en tuin.

terilyn steverson Alcatraz Island
fotokrediet: Terilyn Steverson

*De meningen die in dit bericht worden weerspiegeld zijn niet die van Alcatraz Cruises.