Het Alcatrazlandingsmodel

Al meer dan 20 jaar komen mensen van over de hele wereld om de beroemde Alcatraz Island bekend om zijn rijke geschiedenis en culturele verleiding. Alcatraz Cruises heeft geprobeerd om de enorme omvang van het eiland in een ander perspectief voor bezoekers te plaatsen. Na aankomst op pier 33 Alcatraz De bezoekers kunnen onze mooie interp (sommigen hebben het zelfs kunst genoemd) volledig op maat geschaald model van het eiland van de Alcatraz.

Alcatraz Island Model
copyright Alcatraz Cruises LLC

Visitors are encouraged to stop by the model before embarking on their tour to gain perspective, gain knowledge of the Island’s many areas of interest and pre-plan their journey. 

Onlangs, Alcatraz Cruises kon bij de kunstenaar van het model gaan zitten om meer te weten te komen over het model en hoe het tot stand kwam.

1.000 foto's,
3 weken meten,
26' x 13',
teruggebracht tot 1/87 van het eiland.

Wat is je volledige, juiste naam?
Jimmy Treehorn.

Waarmee bent u verbondenAlcatraz?
Ik ben een particuliere aannemer. Mijn diensten uit het verleden omvatten: de eerste bouw van het model en nu aan de gang zijnde onderhoud en zorg; creatief signage onderhoud op grote schaal; de eerste bouw en het onderhoud van het replicakanon op de Pier 33 Landing; tactiele braille model van de Pier 33. Alcatraz De landing.

Alcatraz Island Model
copyright Alcatraz Cruises LLC

Wat is de geschiedenis van het model en heeft het een specifieke naam?
In juli 2011 heb ik het model na beoordeling van de National Park Service. Ik heb het stuk geen naam gegeven; het werd gewoon "het model". Het model bestaat, afhankelijk van het element, uit schuim, bondo, acryl en epoxy. De binnenkant is zwart geschilderd, zodat je 's nachts, als het licht oplicht, de ramen kunt zien gloeien, waardoor een realistisch effect ontstaat. De vuurtoren op het model brandt tegelijk met de vuurtoren op het eiland. Ik heb ervoor gezorgd dat ik me zo veel mogelijk op authenticiteit heb geconcentreerd. Met het onderzoek dat ik verzameld heb, hebben veel foto's me geholpen om tot het uiteindelijke product te komen. Als ik me het proces van de bouw van elke sectie herinner, kan ik me herinneren hoe ontroerd ik was door de algemene lucht van het eiland. Alcatraz Island was zo'n iconisch stukje geschiedenis van San Francisco, voelde ik me gedreven om zoveel mogelijk realisme in het model te vangen als ik kon.

Alcatraz Island Model
copyright Alcatraz Cruises LLC

Hoeveel uur duurde het om het model te maken?
18-19 maanden. Ik voegde een jaar later toe op de kade, dan de terrassen nog een jaar later. Ik blijf verbeteren en repareren omdat het blootgesteld wordt aan de elementen die het een behoorlijke klap geven. Om de 15 maanden of zo, trek ik het model van de landing af om het ter plaatse op te knappen.

Alcatraz Island Model
copyright Alcatraz Cruises LLC

Wat is de grootte van het model?
26’ x 13’. Het is 1/87 van de werkelijke grootte van het eiland.

Alcatraz Island Model
copyright Alcatraz Cruises LLC

Welke middelen heb je gebruikt om de nauwkeurigheid van alle afmetingen (gebouwen en andere) te krijgen?
Een meetlint! Eerlijk gezegd duurde het ongeveer 3 weken meten om te krijgen wat ik nodig had om elk stuk goed te schalen. Ik begon met het lezen van verschillende boeken overAlcatraz, beoordeelde de blauwdrukken van de NPS, bekeek meer dan 1000 foto's en mat de gebouwen met de hulp van NPS-medewerkers en vrijwilligers, waaronder John Cantwell. Op basis van al deze informatie heb ik de exacte schaalverdeling kunnen bepalen.

Alcatraz Island Model
copyright Alcatraz Cruises LLC

Zijn er verborgen paaseieren op het model verborgen?
Nee. We hebben het model trouw aan de geschiedenis gehouden. Niets over films of ontsnappingen of dat soort dingen. Maar genoeg grappige voorbeelden door de jaren heen natuurlijk. Tijdens de weinige trektrekjes voor onderhoud, ben ik voorwerpen tegengekomen die bezoekers in het geheim in de modelelementen hebben geplaatst. Er is een plastic poppenschoen, tandenstokjes, potloden en veel elastiekjes geweest.

Alcatraz Island Model
copyright Alcatraz Cruises LLC

It’s been said that you like to educate through your creativity. How do you react to that?
It’s fun…it makes me proud to have built Alcatraz and for everyone to get enjoyment out of viewing the model.