Insider Tip voor het beveiligen van Alcatraztickets tijdens het hoogseizoen

The secret to securing tickets to Alcatraz during the peak season, which extends through October, is to book the Alcatraz Island/Angel Island Combo Tour, with tickets still available for select dates.

Naast deze insidertip voor het veiligstellen van de heetste tickets in de stad, Alcatraz CruisesCombo Tour biedt een grote waarde voor bezoekers van San Francisco.

In samenwerking met California State Parks en de National Park Service, Alcatraz Cruises biedt een seizoensgebonden tour aan met zowel Angel Island State Park als een Alcatraz Island. Deze combinatietour loopt in het voorjaar en de zomer en is beschikbaar tot en met 27 oktober 2019. De prijzen van het kaartje zijn $78.65 per volwassene (12-61); $52.40 voor kinderen (5-11); $66.40 voor oudsten (62+); en vrij voor kleuters (0-4).

engel eiland wandelroute
fotokrediet: https://www.flickr.com/photos/sergejf/15068125483

De combinatietour is een 5½ uur durende reis. Ticketprijzen zijn inclusief de veerboottochten naar beide eilanden, een historische tramtour van een uur op Angel Island, de Cellhouse Audio Tour op Alcatraz en dagelijkse optionele programma's en tentoonstellingen. (Opmerking: de rondleiding door het Angel Island Immigration Station is niet inbegrepen in de Alcatraz & Angel Island Combination Tour).

Voor het boeken, bezoek de Reis van het Eiland van deAlcatraz Engel Combo of vraag 1.415.981.7625. Voor het boeken van de combinatietour voor een groep van 15 personen of meer, neem dan contact op met Alcatraz Cruises Afdeling Groepsdiensten op 1.415.438.8361 of e-mail [email protected]

Over Alcatraz:
De meeste mensen weten dat Alcatraz was ooit een wereldberoemde federale gevangenis, maar de geschiedenis van het eiland voor en na het penitentiair tijdperk is minder bekend. Weinigen realiseren zich bijvoorbeeld dat hier ook de eerste Amerikaanse vuurtoren aan de westkust stond en dat het eiland tijdens de burgeroorlog diende als een enorm havenverdedigingsfort. Nadat het fort verouderd was, veranderde het Amerikaanse leger het eiland in een militaire gevangenis. Na de sluiting van de gevangenis, Alcatraz werd de site van een Amerikaanse indiaanse protestbeweging die de moderne Amerikaanse geschiedenis zou veranderen.

Alcatraz Island tuinen
fotokrediet: Waar kan ik vliegen?

Over Angel Island:
Angel Island staat bekend als het "Ellis Island of the West". Tussen het einde van de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw werden immigranten die naar de westkust van Amerika kwamen, verwerkt op Angel Island. Ze werden dagen, soms maanden of jaren vastgehouden terwijl ze wachtten om het land binnen te komen. De Verenigde Staten Immigratie Station op Angel Island is nu een onlangs gerenoveerd museum dat bezoekers de kans biedt om te leren over dit belangrijke deel van de Amerikaanse geschiedenis. Het museum is van woensdag tot en met zondag van 23.00 tot 15.00 uur geopend voor rondleidingen met eigen begeleiding.

luchtfoto van het engeleiland
fotokrediet: de vereniging van ontdekkingsreizigers, Noord-California, hoofdstuk Noord-Californië