Vader en dochter vieren twintig jaar bezoek aan "de Rots".

Zabrina en haar vader Bill (nu bekend als "Wolverine Willie") delen een speciale traditie. Elk jaar komen ze de laatste twintig jaar op bezoek om Alcatrazop zoek te gaan naar nieuwe bevindingen en om gewoon samen tijd door te brengen.

Onlangs, Alcatraz Cruises hadden het geluk deze vertederende vader/dochter traditie te volgen toen ze aan hun jaarlijkse reis begonnen, maar deze keer hebben we er een paar extra voordelen aan toegevoegd om ervoor te zorgen dat ze nieuwe ervaringen hadden.

gasten in stuurhut die de veerboot besturen

Eenmaal aan boord van de M/V Islander, werden Zabrina en Wolverine Willie uitgenodigd om naar het stuurhuis te gaan om te helpen navigeren op de veerboot naar Alcatraz Island. Na hun ontscheping werden ze geleid op een privé-tournee met historicus John Martini, die in staat was om zijn wijsheid van het eiland over te brengen, die veel verder gaat dan de inhoud van de bekroonde audiotour. Alleen al deze interactie gaf Zabrina en Wolverine Willie een nieuwe ervaring, maar ze konden onderweg ook genieten van individuele aandacht en vragen stellen. Zabrina: "Onze gids, John Martini, was een verbazingwekkende schat aan informatie. We hadden uren naar hem kunnen luisteren."

gasten met John in de cel met John in de cel

Een interessante bijkomstigheid was dat verschillende andere bezoekers van het eiland die dag dachten dat Zabrina's vader, Bill, een van de voormalige gevangenen of bewakers was....velen hielden hem tegen om foto's te maken en zijn verhaal te horen. Toen besloten we dat Bill een gevangenisnaam nodig had, dus "Wolverine Willie" was geboren.

Het crescendo was een gelegenheid om de onderbuik, of geheime kant, te verkennen van Alcatraz Island waar we militaire kazernes, ondergrondse isoleercellen, tunnels, "graffiti" en verborgen deuropeningen ontdekten. Naast de ontmoeting met de gastauteur van de boekwinkel en de voormalige Alcatraz Gevangenisbewaker George DeVincenzi, we zetten de kers op de taart met een verrassende verschijning en een privé-lunch met voormalig Alcatraz gevangene Bill Baker.

gasten die George in de boekwinkel ontmoeten

Zabrina: "Mijn vader en ik willen jullie bedanken voor een dag die we nooit zullen vergeten! We zijn nog steeds in shock over hoe geweldig het was en we hebben het over elk detail gehad sinds we jullie allemaal na de lunch hebben verlaten. Ik weet dat mijn vader iedereen in Michigan zal vertellen over de meest speciale dag die je voor ons gepland had."

Aangezien Vaderdag binnenkort komt, zouden we graag horen over een aantal van uw favoriete tradities. Plaats foto's en/of korte samenvattingen van uw meest gedenkwaardige vaderdagreizen:
www.facebook.com/alcatrazcruises
www.instagram.com/alcatrazcruises

Meer over Zabrina en Wolverine Willie:

Zabrina en haar vader komen elk jaar terug naar Alcatraz Island als hij op bezoek is vanuit zijn geboorteplaats Michigan. Ze proberen altijd iets nieuws te ontdekken tijdens elk bezoek en dit jaar overtroffen ze hun verwachtingen.

Wanneer gevraagd wordt "waarom Alcatraz"Tijdens mijn kindertijd was ik altijd al geïnteresseerd in gevangenen en het spelen van politie en rovers met mijn maatjes", zegt pastoor Wolverine Willie, "Ik was altijd al geïnteresseerd in gevangenen en het spelen van agenten + rovers met mijn maatjes. Hij vervolgt, ,,wij allen werden geïntrigeerd door de slechteriken die in de films....zelfs heeft Zabrina een fascinatie met de veroordeelden van...zelfs heeft Zabrina een fascinatie met de veroordeelden van. Alcatraz en wat er in deze eilandgevangenis door hun hoofd moet zijn gegaan."  

U kunt zich afvragen hoe Zabrina en Wolverine Willie gelukkig genoeg waren om dit privilege te verdienen. Nou, ze vulden de Alcatraz Cruises' en schreef een meeslepend verslag over hun unieke traditie en om hun favoriete medewerker, Edwin Sera!

gasten met een gids voor de bescherming van het milieu

Samengevat, dit is wat Zabrina over hun unieke ervaring te zeggen had: "Het was zo bijzonder om de gastauteur in de boekhandel te ontmoeten en vooral spannend om Bill Baker te ontmoeten. Mijn vader vond het erg leuk om met hem te praten over Alcatrazzijn leven en zijn sporten op de universiteit." Ze vervolgt: "Toen ze afscheid namen, zei Bill Baker: 'Ik hou van je' tegen mijn vader en we wisten allebei dat hij het op een unieke manier bedoelde.... wat een speciale tijd tussen twee mannen van in de tachtiger jaren!

Auteurskant: Toen ik Wolverine Willie voor het eerst ontmoette, was hij het meest enthousiast over de voormalige veroordeelde The Birdman of Alcatraz, maar ik denk dat hij een nieuwe favoriet heeft in Bill Baker.