Alcatraz Cruises Ontvangt de TripAdvisor Hall of Fame Accolade van TripAdvisor

Vorig jaar, Alcatraz Cruises werd gerangschikt als de nummer acht mijlpaal in de wereld, volgens TripAdvisor's 2018 Travelers' Choice Awards. En dit jaar, na het ontvangen van het Certificate of Excellence voor vijf opeenvolgende jaren, Alcatraz Cruises heeft zich gekwalificeerd voor TripAdvisor's Hall of Fame. Deze eer wordt gegeven aan toeristische bedrijven die uitblinken in klanttevredenheid.

TripAdvisor-emmerslijst


Sinds 2011 is het Certificate of Excellence een eerbetoon aan horecabedrijven die over de hele wereld een consistent goede service leveren. Dit predicaat wordt gepresenteerd aan ongeveer 10% van alle bedrijven op TripAdvisor, die het afgelopen jaar steeds goede beoordelingen hebben gekregen. Er is geen aanvraagprocedure voor het Certificate of Excellence en de prestatie wordt in de loop der tijd verdiend. Bedrijven die vijf jaar achtereen een Certificate of Excellence hebben ontvangen, komen in aanmerking voor de Hall of Fame. Concreet betekent dit dat 2018 Certificaat van Excellentie-ontvangers in aanmerking komen als ze in 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 erkend zijn.

TripAdvisor moet het volgende zien


Volgens de beschrijving van TripAdvisor van Alcatraz Island"Bijna 150 jaar lang.., Alcatraz heeft de onschuldigen koude rillingen gegeven en de schuldigen koud zweet. Ooit was het een verboden maximum-veiligheidsgevangenis geweest, Alcatraz maakt nu deel uit van de Golden Gate[een National Recreation Areavan de 407 Amerikaanse National Park sites]. Het rooster van voormalige Alcatraz De gevangenen bestaan onder andere uit A-list criminelen zoals misdaadbaas Al Capone en ontvoerder George Kelly. Hoewel het als vluchtbestendig werd beschouwd, zweefden de gebroeders Anglin en Frank Morris in 1962 op een geïmproviseerd vlot weg en werden ze nooit meer gezien".

TripAdvisor review welkom in de Rock