Alcatraz CruisesIllustratieve Nachttournee

Alcatraz is mysterieus op elk moment van de dag, maar voor degenen die een echte sensatie willen, bekijk de Night Tour van het eiland, die vooral 's nachts bijzonder nieuwsgierig is. Als de zon ondergaat op het eiland en de mensenmassa's beginnen zich te verspreiden, Alcatraz wordt gewoon een beetje intrigerender.

Het avontuur begint bij pier 33. Alcatraz De landing waar de passagiers aan boord gaan van de laatste veerboot van de dag. Terwijl de bezoekers van de Night Tour zullen genieten van dezelfde ontmoetingen als de Day Tour bezoekers, Cellhouse audio tour en dergelijke, de intrige echt begint met een prive-rondleiding door de omgeving. Alcatraz Islanddie wijst op de verborgen plekken die gebruikt worden voor ontsnappingspogingen en gevangenisstructuren die te voet onbereikbaar zijn. Een gids zal een wandeling leiden naar het celhuis met haltes die de lagen van de geschiedenis van de pre-Civiele oorlog en een militair kanon belichten, evenals een "dagboek" van het gezinsleven op het eiland.

Bezoekers kunnen dan alleen de Cellhouse bezoeken met de bekroonde audiopresentatie "Doing Time: de Alcatraz Cellhouse Tour." Bovendien kunnen de bezoekers van de Nachtreis ervaringen verwachten die gebieden kunnen omvatten die normaal beperkt kunnen zijn wanneer de massa's tijdens de Dagtocht, met inbegrip van aanwezig zijn. Alcatraz ziekenhuisaccommodaties, de donkere eenzame opsluitingscellen, verhalen over het leven binnen van echte gevangenen en de intensiteit van een ontsnapping uit de gevangenis zoals verteld door correctionele ambtenaren die op het eiland woonden en werkten. Terwijl de specifieke gebieden van Alcatraz Island niet voor de Nachtelijke Tour worden onthuld, zullen alle bezoekers iets unieks tegenkomen....ervaringen die niet direct beschikbaar zijn tijdens de Dagtours. Omdat de Night Tour zo populair is, is het aan te raden om tickets te boeken binnen het 90 dagen durende tijdsbestek. Dus, vraag uw agenda alert en spring aan boord van www.alcatrazcruises.com/tour-options/night-tour om uw unieke ervaring te boeken bij de meest bekende attractie van Amerika.