Alcatraz De Tentoongestelde voorwerpen nemen het stadium bij Parc 55 & Hilton SF Union Square van het Hilton SF van de Tentoonstellingen Neem het Toneel bij Parc 55 & Hilton

“Alcatraz: Life On The Rock" en" en "Alcatraz, The Last Day" tentoonstellingen Neem het podium in Parc 55 Hotel en Hilton San Francisco Union Square.

Samen met Alcatraz CruisesParc 55 en Hilton San Francisco Union Square zullen de nieuwe, tijdelijke woningen zijn voor de "Alcatraz: Life on the Rock" en" en "Alcatraz, De laatste dag" verschijnt.  

Van 22 april tot 15 september 2019 is de 3.000 vierkante meter grote tentoonstelling een ideale manier voor gezinnen, studenten en bezoekers om de geschiedenis en de fascinatie voor de geschiedenis van en de fascinatie met Alcatraz. Omdat het soms moeilijk is om kaartjes te bemachtigen voor de populaire Alcatraz Island Dit is een alternatief om tijdens de zomermaanden te leren over de boeiende geschiedenis en een andere kijk te krijgen op de unieke verhalen van het eiland.

weergave van NPS-rangers op brandweerauto's
copyright Alcatraz Cruises LLC

"AlcatrazLife on the Rock"...

“Alcatraz: Life on the Rock" is een tentoonstelling die de aandacht vestigt op de volgende punten Alcatraz Islanden de fascinerende geschiedenis en beruchte gevangenen. Specifieke installaties zijn onder andere "Hoe weet je dat? Alcatraz"die een boeiende introductie biedt, compleet met een model van het eiland en een blik op de plaats van The Rock in de geschiedenis en in films. Daarnaast zijn er vier kwadranten die de volgende kenmerken hebben: een "militaire geschiedenis"; een authentieke replica van een gevangeniscel die het middelpunt vormt van het "leven aan de binnenkant"; "kracht": The Native American Indian Occupation"; en "Preserving the Rock." Er zijn ook verschillende artefacten te zien, waaronder het originele uniform van de voormalige bewaker Jim Albright.

brief met handschrift van Alcatraz
copyright Alcatraz Cruises LLC

 

"AlcatrazDe laatste dag"....

Bij de aankondiging van de Alcatraz De sluiting van de gevangenis in 1963 riep de in Californië gevestigde fotograaf Leigh Wiener op om de gedenkwaardige gebeurtenis te documenteren. Terwijl Wiener een grote lay-out had in het nummer van Life Magazine uit 1963, bleven veel van Wieners meer dan 300 foto's die op 21 maart 1963 werden vastgelegd, ongepubliceerd en in zijn archief bewaard tot ze 45 jaar later werden onthuld. In 2008, terwijl het inventariseren van de fotografische erfenis van zijn recente vaders fotografische erfenis van bijna 1/2 miljoen bewijsbladen en negatieven, zou Devik Wiener deze schat trove van beelden ontdekken die op de sluitingsdag van worden genomen. Alcatraz. Vijfentwintig van deze beelden zijn nu opgenomen in het display als aanvulling op de tentoonstelling".Alcatraz: Life on the Rock."

 

lichten voor drie posters die aan de muur hangen
copyright Alcatraz Cruises LLC

 

De "Alcatraz: Life on the Rock" en" en "AlcatrazDe laatste dag" exposities zijn gratis voor het publiek en 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week toegankelijk. Parc 55 Hotel bevindt zich op Cyril Magnin Street 55 en Hilton Union Square ligt aan de overkant van de straat op 333 O'Farrell Street.

tuinbordje in Alcatraztuinen met focus op hoveniers
copyright Alcatraz Cruises LLC

Bezoek https://www.alcatrazcruises.com/traveling-exhibit/ voor informatie over "Alcatraz: Life on the Rock" en" en "Alcatraz: De laatste dag"