Alcatraz Cruises Viert de Dag van de Aarde bij de Baai

Om de Dag van de Aarde te vieren, Alcatraz Cruises, samen met Hornblower Cruises' Respect Our Planet, zal een volledige dag gratis en gezinsvriendelijke activiteiten presenteren op zaterdag 20 april 2019 van 22:00 tot 14:00 uur.

Het thema is "De oceaan is het hart" met de nadruk op Oceaan- en klimaatveranderingsonderwijs.

Samenwerking met lokale milieubedrijven, Alcatraz CruisesEarth Day festiviteiten zijn gratis, open voor het publiek en vinden plaats op Pier 33. Alcatraz Hij landde op de Embarcadero in San Francisco. Activiteiten en interactieve zenders zijn onder andere:

    • Ontdek de baai - Verken watermonsters van de baai en bekijk de micro-organismen op een grote microscoop. Leer de rol van levende wezens in onze lokale mariene omgeving.
    • Arts & Crafts - Creëer educatieve, groene kunst en leer meer over de baai.
    • Cadeaus, prijzen en Giveaways - Pak een paspoort en bezoek elke stand voor postzegels. Vul het paspoort in om tekeningen, prijzen en kansen om het wiel te draaien te winnen.
    • Andere activiteiten - Muziek, gezichtsschilders, entertainment en ECO Art Station!
  • Deelnemende leveranciers zijn onder andere: Boomkikkertochten; NorCal Bats; San Francisco Zoo; Aquarium van de baai; bijenhouderspost; Centrum voor zeezoogdieren; Cal Academy; Hilton/Park 55; USGS California Water Science Center; Tuin Conservancy; National Park Service.

Op Aardse Dag en elke dag, Alcatraz Cruises bevordert actief de duurzaamheidsinspanningen in San Francisco en in de hele maritieme industrie. De eerste maritieme onderneming die hybride veerdiensten in het land exploiteert, Alcatraz Cruises wordt beschouwd als "nul-afval", recycleert consequent 90 procent van zijn afval en is gecertificeerd als "groen" door verschillende nationale agentschappen. Alcatraz Cruises blijft presteren op het hoogste niveau op het gebied van kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid.

Voor meer informatie, bezoek voor meer informatie https://www.alcatrazcruises.com/programs-and-events/annual-events/earth-day-festivities/Bel 415.438.8320 of stuur een e-mail naar [email protected].