Alcatraz Cruises Viert de Dag van de Aarde bij de Baai

To celebrate Earth Day, Alcatraz Cruises, along with Hornblower Cruises’ Respect Our Planet, will present a full day of free, family-friendly activities on Saturday, April 20, 2019 from 10:00AM to 2:00PM.

Het thema is "De oceaan is het hart" met de nadruk op Oceaan- en klimaatveranderingsonderwijs.

Samenwerking met lokale milieubedrijven, Alcatraz CruisesEarth Day festiviteiten zijn gratis, open voor het publiek en vinden plaats op Pier 33. Alcatraz Hij landde op de Embarcadero in San Francisco. Activiteiten en interactieve zenders zijn onder andere:

    • Ontdek de baai - Verken watermonsters van de baai en bekijk de micro-organismen op een grote microscoop. Leer de rol van levende wezens in onze lokale mariene omgeving.
    • Arts & Crafts - Creëer educatieve, groene kunst en leer meer over de baai.
    • Cadeaus, prijzen en Giveaways - Pak een paspoort en bezoek elke stand voor postzegels. Vul het paspoort in om tekeningen, prijzen en kansen om het wiel te draaien te winnen.
    • Andere activiteiten - Muziek, gezichtsschilders, entertainment en ECO Art Station!
  • Participating vendors include: Tree Frog Treks; NorCal Bats; San Francisco Zoo; Aquarium of the Bay; Beekeeper Station; Marine Mammal Center; Cal Academy; Hilton/Park 55; USGS California Water Science Center; Garden Conservancy; National Park Service.

Op Aardse Dag en elke dag, Alcatraz Cruises bevordert actief de duurzaamheidsinspanningen in San Francisco en in de hele maritieme industrie. De eerste maritieme onderneming die hybride veerdiensten in het land exploiteert, Alcatraz Cruises wordt beschouwd als "nul-afval", recycleert consequent 90 procent van zijn afval en is gecertificeerd als "groen" door verschillende nationale agentschappen. Alcatraz Cruises blijft presteren op het hoogste niveau op het gebied van kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid.

Voor meer informatie, bezoek voor meer informatie https://www.alcatrazcruises.com/programs-and-events/annual-events/earth-day-festivities/Bel 415.438.8320 of stuur een e-mail naar [email protected].