Van de lens van onze bemanningsleden...

Er is geen twijfel mogelijk dat... Alcatraz Island is de droom van een fotograaf. Met een robuuste geschiedenis, unieke wilde dieren, uitzonderlijke uitzichten, architectonische juweeltjes en een intrigerend menselijk element, heeft het eiland een beroep gedaan op gepassioneerde fotografen en beginners.

Hier op Alcatraz CruisesWe genieten van het bekijken van de vele beelden die worden bijgedragen via sociale kanalen en door professionele fotografen. Enkele van onze populairste foto's zijn echter afkomstig van onze partners en bemanningsleden. Als gevolg daarvan wilden we hun verhalen en geheimen delen om het beste uit hun verhalen en geheimen te halen... Alcatraz Island portefeuille.

Kom aan boord en ontmoet een deel van de bemanning ~

Stephen Covey
Zijn rol bij Alcatraz is in 2008 gestart als vrijwilliger voor de (NPSNational Park Service). Als tolk natuurlijke hulpbronnen voor de NPS Bioloog, voerde Stephen interpretatieve programma's uit op de watervogels van het eiland. Sindsdien heeft hij zijn relatie met Alcatraz door zijn eigen één uur durende wandelingen te maken die zich richten op de nestelende zeevogels, de biologie van de baai en de manier waarop zowel de vogels als de Alcatraz een belangrijke rol spelen in de biologie en de gezondheid van het mariene milieu in de regio. Daarnaast werd hij in 2016 lid van de Golden GateNational Park Conservancyals Night Tour Historical Interpreter en als EMT (Medical first responder) van het eiland.

Stephen's favoriete tijd om te fotograferen is "de hele tijd op het eiland", zegt hij. Hij vervolgt: "Hoewel het rauwe isolement van het eiland 's nachts, 's morgens, tijdens stormen en zonsopgangen en zonsondergangen zorgt voor mooie en vaak onberispelijke fotografische mogelijkheden, hou ik ook van het menselijke aspect van het eiland, waarbij ik mensen en hun energie in foto's integreer vanwege de context, de schaal en de realistische verbinding met de hulpbron die we interpreteren".

His passion for photography came from his father and grandfather who always had a darkroom. Stephen comments, “I was always around film, cameras, developing rooms and the smell of photographic fixer since I was a toddler.”

Stephen concludes, “I also have developed and maintained a private Instagram page for special guests who I encounter on Alcatraz to highlight hidden aspects of the Island they may have not experienced while there.”

Zonsondergang over Alcatraz Island
fotokrediet: Stephen Covey
Zilvermeeuw silhouet door zonsondergang op Alcatraz Island gebouw.
fotokrediet: Stephen Covey
Bay Bridge bij zonsondergang vanaf Alcatraz Island
fotokrediet: Stephen Covey

Rekening Bakker
Terwijl Bill Baker het best bekend is als een voormalige Alcatraz gevangene, kwalificeert hij zich niet als fotograaf, maar hij is misschien wel het meest populaire onderwerp van foto's op het eiland. U kunt Bill vaak vinden in de cadeauwinkel van het eiland, waar hij in wisselwerking staat met bezoekers en zijn boek verkoopt en ondertekent. Alcatraz #1259.

Bill Baker op Alcatraz Island met de skyline van San Francisco op de achtergrond...
fotokrediet: Bill Baker
Bill Baker bekershot voor Alcatraz
fotokrediet: Bill Baker

Ian Craig
Als vrijwilliger voor de National Park Service, Ian is verantwoordelijk voor de interpretatie en speciale programma's op Alcatraz. Zijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van wilde dieren in de ochtenduren. Zijn passie voor fotografie gaat uit naar artistieke expressie en het delen van ervaringen.

Alcatraz Island Celraam en Golden Gatebrug op de achtergrond
fotokrediet: Ian Craig
Alcatraz Island geschetst in Karl de Mist
fotokrediet: Ian Craig
Meeuwen op reling op reling op Alcatraz Island
fotokrediet: Ian Craig

Marc Stokes
Marc is trambestuurder bij de afdeling Gastenservice van de Alcatraz Cruises. Zijn favoriete moment om te fotograferen is bij zonsondergang tijdens de Nachtelijke Tour....vooral in oktober, wanneer de zon perfect ondergaat in het midden van de Golden Gatebrug.

His passion for photography comes from his grandfather, who was a photographer. He remembers, “He always wanted to share something with me when we went to the airshows back in the 80’s.”
Photography page: flickr.com/marcstokes79

Alcatraz Island Cellhouse Ziekenhuiskamer en Vuurtoren 's nachts.
fotokrediet: Marc Stokes
Blauwe Engel vliegtuig vliegt bij AlcatrazLighthouse
fotokrediet: Marc Stokes
Bay Bridge bij zonsondergang
fotokrediet: Marc Stokes