BOGO-winnaar

Ga "BOGO" met Alcatraz Cruises

Alcatraz Cruises is halverwege in zijn tweede jaarlijkse Buy One Get One Free (BOGO) campagne en het streven naar lokale betrokkenheid is in hoge versnelling met ticket giveaways op Instagram en een schreeuw naar de East Bay op het populaire Oakland First Fridays festival.

In januari, Alcatraz Cruises was ter plaatse als festivalsponsor in Oakland om de korting voor inwoners van het Bay Area te verspreiden en de East Bay menigte aan te moedigen om mee te doen aan een wedstrijd om te winnen. Onze winnaar van januari, Lauren, was de gelukkige ontvanger van twee volwassen Day Tour tickets. Terwijl Lauren meer dan acht jaar in het gebied van de Baai heeft geleefd, heeft zij en haar vriend nooit bezocht. Alcatraz Island dus ze zijn super enthousiast over hun bezoek in februari.

Als u geïnteresseerd bent om te winnen Alcatraz tickets, kom naar buiten en bezoek de Alcatraz Cruisesstand op Oakland eerste vrijdag www.oaklandfirstfridays.org op 1 februari tussen 17.00 en 21.00 uur. We zullen ter plaatse zijn met instructies voor het invoeren van de gemakkelijke Instagram giveaway. Plus, we zullen veel van onze Alcatraz schwag, zodat je je kunt voorbereiden op je volgende bezoek.

Volg ons op de voet voor onze laatste giveaways en promoties: https://www.instagram.com/alcatrazcruises