De dag van de levende geschiedenis van de burgeroorlog op de dag van de burgeroorlog opnieuw bekijken Alcatraz Island

De Vrienden van de Burgeroorlog Alcatraz (FOCWA) is een groep zonder winstoogmerk die de interpretatie van de geschiedenis van de Burgeroorlog op de volgende gebieden ondersteunt Alcatraz Island. In samenwerking met de National Park ServiceParks Conservancy en de Parks Conservancy and Alcatraz Cruiseshield de groep onlangs een Dag van de Levende Geschiedenis op Alcatraz met heropvoeringen van infanterie, artillerie en muzikanten van het Leger van de Unie, maar ook van de burgers van 1860.

Burgeroorlogs levende geschiedenis re-enactor trompetspelend op trompet
fotocredit Marc Stokes Fotografie
Burgeroorlog levende geschiedenis re-enactor trombone spelend op trombone
fotocredit Marc Stokes Fotografie

Bezoekers van Alcatraz Island werden vermaakt met populaire deuntjes uit die periode door de 3de Artillerie Band, die eigenlijk was gestationeerd op Alcatraz in de jaren 1860. Daarnaast kregen de bezoekers een rondleiding door Fort Alcatraz door Gary Hormel die in 1859 kapitein Joseph Stewart, de eerste commandant van het fort, portretteerde.

Ook gaf FOCWA-lid Constance Smith rondleidingen door de oude citadel, die een vrouwenperspectief gaf op het leven op het eiland als een militaire vrouw. In de kanonkamer liet een groep re-enactors van de artillerie de bezoekers zien hoe het houwitserkanon werd voorbereid, geladen en afgevuurd. Een andere re-enactor, Michelle Hall, gaf een ontroerende toespraak in de Sally Port East Room als Harriet Beecher Stowe, de auteur van Uncle Tom's Cabin, een boek dat voor de Burgeroorlog aan beide kanten grote passies opwekte.

Burgeroorlog levende geschiedenis re-enactor
fotocredit Marc Stokes Fotografie

Terwijl de meeste bezoekers verwachtten te horen over het federale gevangenisverhaal, waren ze verbaasd en blij te horen over een ander aspect van de geschiedenis Alcatrazen het belang ervan als de bewaker van de baai tijdens de burgeroorlog.

Elk jaar, de National Park Serviceen de Vrienden van de Burgeroorlog.... Alcatraz gastheer van deze Dag van de Levende Geschiedenis, die het leven weergeeft op Alcatraz Island tijdens de burgeroorlog, toen het nog een militair fort was. Het verhaal van de Post op Alcatraces Island, zoals het officieel genoemd werd, is grotendeels onbekend. Tijdens de Dag van de Levende Geschiedenis, hebben de bezoekers een kans om de levende muziek van de era van de Burgeroorlog te horen, over de rol van CaliforniÃ" in de Burgeroorlog te horen, militaire en burgerlijke periodekledij te zien die door deskundige tolken wordt gedragen en een geleide reis van Fort te nemen. Alcatraz. Voor meer informatie over de rol van Alcatraz tijdens de Burgeroorlog en om meer te weten te komen over de volgende reenactment, ga naar www.friendsofcivilwaralcatraz.org.

Burgeroorlogs levende geschiedenis re-enactor in de achtergrond van canon
fotocredit Marc Stokes Fotografie

Voorbereidingen voor 2019 (datum TBD):
De activiteiten op het eiland beginnen met de aankomst van de eerste boot op het eiland en gaan de hele dag door tot 16.00 uur. Alle activiteiten zijn gratis en zijn ontworpen om de bezoeker een idee te geven van hoe het leven er op de site uitzag. Alcatraz toen het een belangrijk defensief fort was tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. De activiteiten zullen omvatten:
1) Muziek uit de periode van de Burgeroorlog, gespeeld door de 3de U.S. Artillery Band.
2) Periodieke rondleidingen in Fort Alcatrazwaarin de overblijfselen van het fort, zijn geschiedenis en zijn rol in de bijdrage van Californië aan de zaak van de Unie worden getoond.
3) Militaire oefeningen, zoals die door de troepen van de Unie op het eiland zouden zijn uitgevoerd.
4) Werving van personeel in de Unie en hoe het was om in het leger van de Unie in te schrijven.
5) Gevangenen onder bewaking - zie hoe Alcatraz werd al snel een gevangenis, niet alleen voor wanordelijke soldaten, maar ook voor confederale sympathisanten...
6) de rol van de vrouwen bij de toepassing van hun vaardigheden op het gebied van naaien, weven, geneeskunde, wasserij en koken ter ondersteuning van de troepen van de Unie