Varen door de baai in het buiten het seizoen

Varen in San Francisco Bay buiten het seizoen is een ervaring die mysterieus weer, tragere drukte en vrijheid om te zwerven omvat.

Dus, wat doen de lokale bevolking om te profiteren van de winter aan de San Francisco Bay?

Om te beginnen zullen degenen die het weten, de volgende zaken onderzoeken.... Alcatraz Cruisesspeciale functies buiten het seizoen, waaronder het aanbod Buy One Get One One Free (BOGO) (www.alcatrazcruises.com/bogo). Bekijk deze opties om geheime deals met voorkennis te vinden!

Naast de winteraanbiedingen, zijn er ook aanbiedingen die een reis naar een van de meest populaire attracties van het land ondernemen, namelijk Alcatraz Islandzal worden vermaakt door het uitzicht op een aantal van de meest iconische bezienswaardigheden van San Francisco Bay, waaronder de Golden Gatebrug, de skyline van de stad, Sausalito, Coit Tower en de Bay Bridge met zijn nachtelijke lichtshow.

Golden Gate Brug zeer oranje zonsondergang Sausalito huizen in San Francisco, Californië, Californië Coit Toren, San Francisco, CA San Francisco en Bay Bridge bij schemering verlicht met bouwlampen

Maar daar houdt het niet op. Terwijl de uitzichten zijn overal te zien tijdens een Alcatraz Cruisesexcursie naar The Island, er is meer te ontdekken als je "Ontsnapt uit 'The Rock'."

Als een van de grootste nationale parken van het land, en de paraplu voor welke Alcatraz Island ligt, bestaat de Golden Gate(GGNNRANational Recreation Area) ook uit verschillende andere opmerkelijke sites, waaronder het Maritiem Museum, Fort Mason, Fort Point, Point Bonita en Muir Woods, om er maar een paar te noemen.

San Francisco Maritiem Museum:
In dit park draait alles om geschiedenis en cultuur, waar bezoekers essentiële informatie vinden voor het verkennen en ontdekken van de verhalen van het park over de maritieme geschiedenis van de Pacifische kust, met inbegrip van tentoonstellingen over het volgende:
People - Biografieën en verhalen van zeelieden en waterfront personages.
Plaatsen - Gidsen voor het historische Aquatic Park en de San Francisco waterkant.
Verhalen - Verhalen over strijd en durf op volle zee, reizen langs de zijwegen van de wateren en sloughs van San Francisco Bay.
Verzamelingen - Ontdekking van het grootste National Park Servicemuseum, archief, bibliotheek en kleine ambachtencollectie, waaronder de vloot van historische schepen en kleine vaartuigen van het park.

Fort Mason:
Fort Mason Center for Arts & Culture ligt aan de noordelijke waterkant van San Francisco tussen het Aquatic Park en de Marina Green. Met 1,4 miljoen jaarlijkse bezoekers die duizenden jaarlijkse evenementen, tentoonstellingen en optredens bijwonen, is Fort Mason Center for Arts & Culture een levendig cultureel centrum in het Golden GateNational Recreation Area. Openbaar vervoer is aan te bevelen, omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is. Voor informatie over komende evenementen, bezoek https://fortmason.org/events/.

Punt Bonita:
De Point Bonita Lighthouse, een geheim juweel van de Bay Area, werd gebouwd in 1855 en was de derde vuurtoren die aan de westkust werd gebouwd om herdersschepen door de verraderlijke Golden Gatezeestraten te helpen. Onderhouden door de Amerikaanse kustwacht, de vuurtoren is nog steeds actief en wordt omgeven door een wild landschap, geologie, fascinerende geschiedenis en wandelen.

Muir Woods:
Muir Woods National Monument ligt net ten noorden van San Francisco en staat bekend om zijn torenhoge oeroude sequoia's met paden die tussen de bomen naar Cathedral Grove en Bohemian Grove en langs Redwood Creek lopen. De Ben Johnson en Dipsea paden beklimmen een heuvel voor uitzicht op de boomtoppen, de Stille Oceaan en Mount Tamalpais in het aangrenzende Mount Tamalpais State Park.