Ervaar de vele gemoedstoestanden van de vele Alcatraz Island

Ontworpen voor diegenen die de diepere mysteries van de Alcatraz Islandde National Park Serviceen Alcatraz Cruises beschikken over een ranger-guided Behind The Scenes Tour, die beperkt is tot niet meer dan 30 personen.

Dit intieme avontuur, dat zich richt op een Alcatraz Island lang vergeten, heeft bezoekers die door de onderbuik van het eiland naar afgelegen historische schatten die niet zijn opgenomen in de gebruikelijke dagtour, met inbegrip van alles van donkere, geheime tunnels; een ondergrondse gevangenis uit het tijdperk van de militaire gevangenis; speciale tuinen met een prachtig uitzicht; mysterieuze gangen; dwingende verhalen; geheime artefacten; en verborgen deuropeningen, die kronkelende rariteiten oproept.

Na de onthullende Behind The Scenes Tour kunnen bezoekers de veelgeprezen Cellhouse audiotour meemaken, die zich richt op de vele beruchte troeven van de voormalige Amerikaanse penitentiaire inrichting.

Voorzichtigheidshalve zijn kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan op de Behind The Scenes Tour. Daarnaast is deze exclusieve tour een beetje inspannend en duurt ongeveer 4-5 uur. Voor meer informatie, schema's en kosten kunt u terecht bij Behind The Scenes Tour.