Ervaar de vele gemoedstoestanden van de vele Alcatraz Island

Designed for those that want to discover the deeper mysteries of Alcatraz Island, the National Park Service and Alcatraz Cruises feature a ranger-guided Behind The Scenes Tour, which is limited to no more than 30 people.

Dit intieme avontuur, dat zich richt op een Alcatraz Island lang vergeten, heeft bezoekers die door de onderbuik van het eiland naar afgelegen historische schatten die niet zijn opgenomen in de gebruikelijke dagtour, met inbegrip van alles van donkere, geheime tunnels; een ondergrondse gevangenis uit het tijdperk van de militaire gevangenis; speciale tuinen met een prachtig uitzicht; mysterieuze gangen; dwingende verhalen; geheime artefacten; en verborgen deuropeningen, die kronkelende rariteiten oproept.

Then, after the revealing Behind The Scenes Tour, visitors can experience the highly acclaimed Cellhouse audio tour, which focuses on the many notorious assets of the former U.S. Penitentiary.

Voorzichtigheidshalve zijn kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan op de Behind The Scenes Tour. Daarnaast is deze exclusieve tour een beetje inspannend en duurt ongeveer 4-5 uur. Voor meer informatie, schema's en kosten kunt u terecht bij Behind The Scenes Tour.