Hondendagen in de parken

Er is geen grotere voldoening dan met je vierbenige bestie naar de parken te gaan. Met 37 verschillende parkplaatsen, meer dan 130 mijl aan paden, 1.200 historische structuren en 80.000 hectare ten noorden en ten zuiden van de Golden Gate Brug, de Golden Gate National Recreation Area (GGNRA) moedigt zowel de lokale bevolking als bezoekers aan om het terrein op een verantwoorde manier te verkennen met hun honden.

De GGNNRA biedt paden, stranden en open ruimtes die beschikbaar zijn voor het uitlaten van honden en is het enige park in de National Park ServiceGGNRA dat speciale gebieden aanwijst voor het verantwoord uitlaten van honden buiten de leiband onder stem- en gezichtscontrole.

De GGNNRA herbergt meer dan 2.400 planten- en diersoorten (waarvan er 37 zeldzaam, bedreigd of bedreigd zijn) en talloze culturele middelen, waaronder Amerikaanse kustversterkingen en inheemse Amerikaanse artefacten. Hondenuitlaters wordt gevraagd om borden in acht te nemen die aangeven waar huisdieren zijn toegestaan in het park om ervoor te zorgen dat de middelen van het park beschikbaar zijn voor toekomstige generaties om te waarderen en te genieten.

Er zijn eindeloze mogelijkheden voor hond die door de plaatsen van GGNRA loopt, maar de bezoekers die hun huisdier(en) brengen om Golden GateNational Recreation Areahuisdieren, andere mensen en het parkleven (meer daarover hier: https://www.nps.gov/goga/planyourvisit/dog-friendly-areas.htm#wheretowalkyourdog) te beschermen.

Voor voorgestelde locaties voor het lopen van honden per provincie, zie de bovengenoemde link met locaties in de volgende provincies: Marin, San Francisco en San Mateo.

Houd er ook rekening mee dat er eisen zijn aan commerciële hondenuitlatingsvergunningen en federale voorschriften die van toepassing zijn op alle hondenuitlaters. Bovenstaande link kan meer informatie geven.