Laatste Alumni Weekend Evenement op Alcatraz Island

Gast Blog Post - Steve Mahoneyplaatshouder

Een laatste, speciale gebeurtenis vond plaats op Alcatraz Island op 12 augustus 2018. Dit was de laatste bijeenkomst van de laatste reünie van de Alcatraz Alumnivereniging. De traditie is begonnen voordat de gevangenis werd gesloten en heeft zich tot nu toe zowel op als buiten het eiland voortgezet. Er waren een paar jaar na de sluiting van de gevangenis waar "bijeenkomsten" meer lokaal waren omdat veel van de bewakers naar andere gevangenissen in het hele land gingen. Voormalige gevangenen hebben zich pas in de afgelopen decennia bij de gebeurtenissen aangesloten toen dit meer recentelijk een mogelijkheid werd.

Alumni Weekend was in eerste instantie meer voor werkelijke Alcatraz alumni om een reünie te houden om vriendschappen te herontsteken en herinneringen uit onze tijd op het eiland te delen. Decennia geleden, de National Park Service begonnen alumni te laten spreken met het publiek, en verhalen te delen over hun leven op The Rock. Lange tijd, is de bijeenkomst gehouden op de tweede Zondag in Augustus en is van een eenvoudige zaak gegaan waar de alumni voedsel evenals slaapzakken voor zij gegaan die de nacht zouden doorbrengen op. Alcatraz naar een groter evenement met de steun van vele groepen zoals de National Park Service, Golden GateParks Conservancy, de Alumni en anderen met interesse in Alcatraz en zijn geschiedenis.

Dit jaar was het de laatste keer dat de "Fading Voices" van de alumni "Fading Voices", met de bewakers en familieleden, hun levende herinneringen aan de geschiedenis deelden. De verhalen zijn altijd al rijk geweest en sterker gemaakt als het verteld werd... Alcatraz Island. Dit evenement, de laatste in zijn soort, was voor velen een moeilijke gebeurtenis, omdat het aantal levende bewakers, voormalige gevangenen en familieleden die op het eiland woonden elk jaar meer en meer vervagen.

Diegenen die het geluk hadden dit jaar aanwezig te zijn geweest, waren getuige van iets bijzonders toen wij alumni onze gedachten en herinneringen deelden aan deze bijzondere plek, AlcatrazThe Rock, de gevangenis en de plek die we ooit thuis noemden.