Alcatraz Island Bereikt TripAdvisor's #1 Landmark in de Verenigde Staten.

Nogmaals, Alcatraz Island is uitgeroepen tot #1 mijlpaal in de Verenigde Staten, volgens de TripAdvisor's Travelers' Choice Awards 2018. Bovendien, Alcatraz Island werd uitgeroepen tot #8 in de wereld, naast iconische monumenten als Angkor Wat, die wereldwijd als #1 werd genoemd, evenals Taj Mahal, de Golden Gatebrug en Notre Dame.

Volgens de beschrijving van TripAdvisor van Alcatraz Island"Bijna 150 jaar lang.., Alcatraz heeft de onschuldigen koude rillingen gegeven en de schuldigen koud zweet. Ooit was het een verboden maximum-veiligheidsgevangenis geweest, Alcatraz maakt nu deel uit van de Golden Gate[een National Recreation Areavan de 407 Amerikaanse National Park sites] en is dit jaar de nummer 1 van het Travelers' Choice Landmark in Amerika. Het rooster van voormalige Alcatraz De gevangenen bestaan onder andere uit A-list criminelen zoals misdaadbaas Al Capone en ontvoerder George Kelly. Hoewel het als vluchtbestendig werd beschouwd, zweefden de gebroeders Anglin en Frank Morris in 1962 op een geïmproviseerd vlot weg en werden ze nooit meer gezien".

Alcatraz Cruises is de National Park Serviceconcessiehouder van de veerdienst naar Alcatraz Island in San Francisco Bay en ontvangt jaarlijks meer dan 1,7 miljoen bezoekers. Alcatraz Cruises de eerste hybride veerboot in de Verenigde Staten ontworpen, gebouwd en geëxploiteerd. Het revolutionaire ontwerp van de Hornblower Hybrid heeft het brandstofverbruik met 75% verminderd en is al in andere delen van het land in gebruik genomen. Voor meer informatie bezoek onze Respecteer onze planeet.
Alcatraz Cruises Hornblower Hybrid boat

Zoals gerapporteerd door SFGate, "Bay Area locals kennen San Francisco om zijn prachtige bezienswaardigheden en oriëntatiepunten - maar het lijkt erop dat wij niet de enigen zijn die het hebben opgemerkt. Laat het aan onze stad over om niet alleen een voormalige federale gevangenis op een toeristische lijst te zetten, maar ook om mensen ervan te overtuigen dat een brug die velen gebruiken voor hun dagelijkse woon-werkverkeer een van de mooiste plekken in de VS en de wereld is.".