Alcatraz Cruises Viert de Jongens & Meisjes Club van San Francisco

Alcatraz Cruises vindt het leuk om de gemeenschap waarin we wonen te steunen. Een van onze favoriete partners is de Boys & Girls Club van San Francisco.

In overeenstemming met Parc 55 San Francisco en Hilton San Francisco Union Square, ontvingen we onlangs de jeugd van de organisatie voor twee lezingenreeksen waarin kinderen in interactie konden treden met de voormalige Alcatraz gevangene Bill Baker en historicus John Martini. Daarnaast heeft de Boys & Girls Club genoten van een excursie naar Alcatraz Island zodat ze hun opleiding konden voortzetten over Alcatrazis verleidelijke geschiedenis.

 

 

 

 

 

 

Als gevolg van de interacties heeft de Boys & Girls Club een serie visuals gemaakt om hun interpretatie van Alcatraz's robuuste verleden te illustreren. Het kunstwerk werd onthuld tijdens het april-luidsprekerserie-evenement in het Parc 55 en zal van juli tot september 2018 in het hotel te zien zijn, samen met andere tentoonstellingselementen.

Bovendien zijn beide Alcatraz Cruises en Parc 55 San Francisco doneerde veel geld aan de organisatie om de toekomstige educatieve initiatieven van de Boys & Girls Club te ondersteunen.

 

 

 

 

 

En, voor uw kijkplezier, hier is een tentoonstelling van de jeugd van de Alcatraz Island kunstproject.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Boys & Girls Club van San Francisco:
Wij inspireren en stellen alle jongeren, met name uit kansarme milieus, in staat om hun volledige potentieel als productieve, verantwoordelijke en zorgzame burgers te realiseren.
De Boys & Girls Clubs of San Francisco (BGCSF) maken sinds 1891 deel uit van de gemeenschap en bedienen momenteel 1.634 jongeren (6-18 jaar) per dag. Ze bedienen meer dan 19.000 jongeren per jaar in acht clubhuizen in de wijken met de minste middelen, een uitbreidingslocatie, vier schoolplekken en Camp Mendocino, een residentieel zomerkamp van 2.000 hectare dat een creatieve en leuke buitenervaring voor de jeugd biedt. Jongens & Meisjes Clubs zijn open "wanneer kinderen ons het meest nodig hebben" - na schooltijd, op de meeste schoolvakanties en in de zomer. De clubs bieden veilige plaatsen waar jongeren kunnen leren, groeien en slagen.