Elke dag is het Dag van de Aarde met Alcatraz Cruises

Het is elke dag de Dag van de Aarde met Alcatraz Cruises. Als leider op het gebied van duurzaamheidsinitiatieven en met vele prestigieuze prijzen en onderscheidingen, Alcatraz Cruises is een leider in de maritieme industrie.

In een poging om het publiek te informeren en de intrige van het publiek met duurzaamheidskwesties te vieren, Alcatraz Cruises organiseert jaarlijks een Earth Day-evenement, waarbij verschillende lokale milieubewuste partners hun tips voor het behoud van Moeder Aarde delen.

Dit jaar trok het evenement honderden bezoekers die genoten van gratis activiteiten en ontmoetingen, waaronder een demonstratie van de chef-kok, muziek, schminken, interactie met de bijenhouder, kunstmuur, tips voor gemeenschapstuinieren, Tuinen en tuinen vanAlcatraz, natuurbehoud en interactie met reptielen en insecten.

Wedstrijd:
Hoe kun je meer betrokken raken? Laat ons je bloei zien! Begin met het kweken van je eigen zaden thuis, op school of op kantoor en plaats een foto van je resultaten tegen 21 mei op een van de volgende plaatsen Alcatraz Cruisessociale platformen, tagging @alcatrazcruises met #ACEarthDay. De winnaar ontvangt een cadeaubon van 150 dollar.

2018 aardse dagrecapitulatie2018 aardse dagrecapitulatie2018 aardse dagrecapitulatie2018 aardse dagrecapitulatie2018 aardse dagrecapitulatie2018 aardse dagrecapitulatie2018 aardse dagrecapitulatie2018 aardse dagrecapitulatie2018 aardse dagrecapitulatie2018 aardse dagrecapitulatie