Laura E. Joss benoemd tot hoofdinspecteur van de GGNRA.

Michael T. Reynolds, waarnemend National Park ServiceDirecteur, kondigde de benoeming van Laura E. Joss als inspecteur van Golden GateNationaal Recreatiegebied (GGNRA) in San Francisco aan. Joss' meest recente functie was als regionaal directeur voor de Pacific West Region van de Park Service.

"Laura's collaboratieve leiderschapsvaardigheden en passie voor stadsparken maakt haar zeer geschikt voor deze functie," zegt Reynolds. "Haar inzet voor transparantie, het werken met gemeenschappen, partnerschappen en jongeren, in combinatie met haar ervaring op het gebied van parkbeheer, zal het park goed van pas komen.

Joss is een 27-jarige veteraan van de (NPSNational Park Service) en heeft in verschillende leidinggevende functies gewerkt, het meest recentelijk als regionaal directeur van de regio Pacific West. Ze was ook plaatsvervangend regionaal directeur en stafchef, en ook adjunct regionaal directeur voor het beheer en onderzoek van hulpbronnen voor de Intermountain Region van de Park Service. Joss diende eerder als inspecteur in Arches National Park, plaatsvervangend inspecteur van de NPS Southeast Utah Group, inspecteur van Fort McHenry National Monument en Historic Shrine and Hampton National Historic Site in Maryland en hoofd van de culturele middelen tak in Yellowstone National Park.

"Ik ben blij om terug te keren naar een park, vooral een park dat bekend staat om zijn innovatieve partnerschappen en zijn zo sterk verbonden met de gemeenschap. Ik kijk ernaar uit om de komende dagen met personeel, vrijwilligers en partners samen te werken", aldus Joss.

Joss is gehuwd met Skip Meehan, een inwoner van San Francisco, die ook een werknemer van deNational Park Service. Zij ontmoetten elkaar tijdens het werken op Glen Canyon National Recreation Area, en hebben twee dochters, Lindsay en Elizabeth, evenals twee miniatuur Australische herders. Joss houdt van hardlopen, fietsen, pottenbakken en het verkennen van nationale parken en musea met haar familie.

Joss begon haar nieuwe functie in november. Plaatsvervangend regionaal directeur Martha Lee zal fungeren als waarnemend regionaal directeur voor de regio Pacific West, totdat een permanente vervanger wordt geselecteerd.

De National Park Service heeft meer dan 20.000 National Park Service werknemers zorgen voor de 417 nationale parken van Amerika en werken samen met gemeenschappen in het hele land om de lokale geschiedenis te helpen behouden en om recreatiemogelijkheden dicht bij huis te creëren. Meer informatie vindt u op www.nps.gov.

Golden GateNational Recreation Area is het meest bezochte park in en rond San Francisco, National Park Servicemet vorig jaar meer dan 15,5 miljoen bezoekers. Een gevarieerd park met veel recreatiemogelijkheden en natuurlijke, culturele en landschappelijke hulpbronnen. Het omvat meer dan 80.000 hectare in drie provincies. Het park beheert ook twee andere NPS gebieden, Fort Point National Historic Site, een Burgeroorlogse vesting gebouwd op het noordelijkste puntje van het land in San Francisco, en Muir Woods National Monument, dat een indrukwekkende stand van oude groeiend kustsequoia's in Marin County omvat.plaatshouder