Alcatraz Cruises Ontvangt National Park Servicede Toegankelijkheidsprijs voor concessionarissen

Alcatraz Cruises ontving onlangs de (NPSNational Park Service) Concessioner Accessibility Award (NPS), volgens waarnemend directeur Michael T. Reynolds. De prijs erkent de voorbeeldige inspanningen om de toegankelijkheid van de programma's en faciliteiten van de NPS, die door de concessiehouder worden beheerd, aanzienlijk te verbeteren.

Alcatraz Cruises heeft een programma ontwikkeld om tegemoet te komen aan uiteenlopende behoeften van bezoekers, waaronder: het aanbieden van video's in Amerikaanse gebarentaal op de website van het bedrijf (www.alcatrazcruises.com); zorgen voor toegankelijke parkeerplaatsen bij pier 33; bieden van mogelijkheden tot voorinstappen voor mensen in nood; aanbieden van luisterhulpmiddelen, Amerikaanse gebarentolken en open ondertiteling voor slechthorende bezoekers; aanbieden van audiobeschreven rondleidingen en grote gedrukte en braille-uitgaven voor bezoekers met een visuele handicap; ervoor zorgen dat de gebouwen en infrastructuur bij alle activiteiten voldoen aan de toegankelijkheidscodes; en het beschikbaar stellen van een "Sustainable Easy Access Tram".

"Het is mij een eer om u te feliciteren (Alcatraz Cruises) over deze prijs", zegt Reynolds. "Dank u voor uw inspanningen om ervoor te zorgen dat bezoekers met een handicap een betere toegang hebben tot onze nationale parken." Reynolds voegt hieraan toe: "Ik prijs uw samenwerking met partners uit de gemeenschap, zoals de Lighthouse for the Blind, om best practices vast te stellen en een robuust en doorlopend toegankelijkheidsopleidingsprogramma te bieden aan uw medewerkers.

Alcatraz CruisesAlgemeen Directeur Denise Rasmussen: "We zijn zo trots op deze eer en waarderen de erkenning van onze partners bij het National Park Service.