Alcatraz Cruises GEVEN GEEFT JE RUGDEKKING! Programma

Alcatraz Cruises biedt al enkele jaren gratis tickets aan voor ondervertegenwoordigde jongeren. Maar veel van de scholen waar deze kinderen naartoe gaan, kunnen niet profiteren van de voordelen omdat ze zich geen vervoer kunnen veroorloven om studenten naar de pier 33 van San Francisco te brengen om aan boord van de boten te gaan.

In 2017, Alcatraz Cruises partnered with Hornblower Classic Cable Cars and made a big leap forward in addressing this transportation gap, creating an incredibly rewarding program in the process.

The Alcatraz Cruises Gives Back! outreach program offers complimentary Alcatraz Island tickets along with full round-trip ground transportation, picking up students in the morning at the participating school and returning them in the afternoon.

Aangezien de scholen die voor dit programma in aanmerking komen, een gratis lunch aanbieden voor bijna 100% van hun leerlingen, Alcatraz Cruises inclusief een dooslunch voor elke bezoeker. Bovendien, en als aandenken..., Alcatraz Cruises biedt ook gratis boarding foto's voor alle deelnemers.

Alcatraz Cruises Gives Back! is offered on select Tuesdays, Wednesdays and Thursdays in January and February for 2018. For the inaugural 2017 season, Alcatraz Cruises hosted 15 group experiences, including 290 students and 99 adult chaperones.

All schools that are invited to participate are Title 1 grade schools in the immediate San Francisco/Bay Area. The program will be offered again in 2018 with the goal of bringing this opportunity to even more qualifying schools.

De Alcatraz Cruises Het programma heeft een aantal van de meest intense uitstortingen van vreugde en dankbaarheid gegenereerd en het is zeer de moeite waard geweest voor alle betrokkenen. Veronderstel enkel de vreugde van deze kinderen die bij hun school door een gemotoriseerde kabelbaan worden opgepikt die weet zij op hun manier aan hun manier aan zijn. Alcatraz.

 

Getuigenissen van studenten (inclusief spelfouten):plaatshouder

"Bedankt dat je ons onze speciale reis naar Alcatrazvandaag hebt gegeven. We hielden allemaal van de veerboot. Het eten was heerlijk en het avontuur was geweldig. Mijn favoriete deel ging de cellen in tijdens de audiotournee. Sommige studenten beweerden ook een geest te hebben gezien. . . Hoe dan ook, ik wou dat je andere klassen kon sturen om te gaan en misschien voor andere scholen te doen."

"We hebben een geweldige tijd gehad op Alcatraz. Ik vond de kabelbaan erg leuk omdat we de frisse lucht mochten voelen. Ik hield ook van het eten, vooral de sandwich. Mijn moeder zei dat de foto mooi was. Elke keer als ik het zie, voel ik me gelukkig. Ik heb de foto op mijn bureau gelegd. Op de boot zag ik een zeeleeuw! Ik ben zo verrast! Ik was zo opgewonden en voelde me zo blij dat ik naar de Alcatraz.

Bedankt voor de uitnodiging om ons uit te nodigen om Alcatraz. Alcatraz is geen plek waar ik graag zou willen verblijven."

 

Getuigenissen van leraren:plaatshouder

"We hadden een prachtige dag - de hele dag - op onze reis naar Alcatraz. Voor velen van ons was het een dag van primeurs:

De eerste keer op een veerboot, de eerste keer op een kabelbaan (van welk type dan ook), en de eerste keer om te bezoekenAlcatraz.

We gaan door met het lezen en bestuderen van de geschiedenis van de ontsnappingspogingen. We hebben een klas die verdeeld is over de vraag of de drie "succesvolle" vluchtelingen nog in leven zijn. Over tien jaar herinnert de klas zich mijn naam misschien niet meer, maar ze zullen zich zeker hun avontuur herinneren om Alcatraz Island.”

"Op een schaal van 1 tot 10, 10 is uitstekend... Ik zou een 10 geven."

“The entire experience was memorable (modes of transport), thrilling (Alcatraz!), compelling (Alcatraz!), thoughtful (lunches, pictures, guides), convenient (door to door pickup and delivery) and user-friendly (headsets).”

“It was wonderful! I especially loved that we were picked up in the cable car. This trip has been previously difficult if not impossible because of the distance and lack of transportation, but this made it work!”

"De studenten hielden van de boottocht en de kabelbaan op wielen. Ze waren echt verloofd tijdens de Alcatraz en deelden veel dingen die ze geleerd hebben. Sommigen hadden de kans om met de eerste te praten.... Alcatraz en stelde hem vragen over de twee ontsnapte gevangenen."

"De hele ervaring was geweldig. Voor veel studenten was het hun eerste keer op een boot. De gondelbaan was populair en ook de studenten genoten van de audiotour.".

“3rd graders are required to learn about their city/community and how it has changed/evolved through time. Alcatraz was a great example of a place that has done a full circle and they were able to recognize that.”

"De kabelbaanrit was geweldig. De studenten waren nog nooit eerder op zo'n manier op één van hen geweest. Ze vonden het geweldig, en de chauffeur was erg aardig en behulpzaam."

"De klantenservice was uitstekend! Ze gaven ons het gevoel dat we VIP's waren."

"Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. We hebben nooit hulp hoeven zoeken, het was een van de makkelijkste excursies die ik ooit heb meegemaakt.

"De communicatie was uitstekend. Ik voelde me goed voorbereid omdat ik goed voorbereid was. De papieren routebeschrijving was tot op de minuut nauwkeurig en werd precies zoals gepland uitgerold : )""".