Alcatraz Cruises GEVEN GEEFT JE RUGDEKKING! Programma

Alcatraz Cruises biedt al enkele jaren gratis tickets aan voor ondervertegenwoordigde jongeren. Maar veel van de scholen waar deze kinderen naartoe gaan, kunnen niet profiteren van de voordelen omdat ze zich geen vervoer kunnen veroorloven om studenten naar de pier 33 van San Francisco te brengen om aan boord van de boten te gaan.

In 2017, Alcatraz Cruises samen met Hornblower Classic Cable Cars en maakte een grote sprong voorwaarts in het aanpakken van deze transportkloof, waardoor een ongelooflijk lonend programma in het proces ontstond.

De Alcatraz Cruises Geeft terug! outreach programma biedt gratis Alcatraz Island kaartjes met volledig vervoer over de grond, waarbij de studenten 's ochtends worden opgehaald bij de deelnemende school en 's middags worden teruggebracht.

Aangezien de scholen die voor dit programma in aanmerking komen, een gratis lunch aanbieden voor bijna 100% van hun leerlingen, Alcatraz Cruises inclusief een dooslunch voor elke bezoeker. Bovendien, en als aandenken..., Alcatraz Cruises biedt ook gratis boarding foto's voor alle deelnemers.

Alcatraz Cruises Gives Back! wordt aangeboden op bepaalde dinsdagen, woensdagen en donderdagen in januari en februari voor 2018. Voor het eerste seizoen 2017, Alcatraz Cruises 15 groepservaringen, waaronder 290 studenten en 99 volwassen begeleiders.

Alle scholen die worden uitgenodigd om deel te nemen zijn Titel 1 lagere scholen in de directe omgeving van San Francisco/Bay Area. Het programma zal in 2018 opnieuw worden aangeboden met als doel om deze mogelijkheid naar nog meer gekwalificeerde scholen te brengen.

De Alcatraz Cruises Het programma heeft een aantal van de meest intense uitstortingen van vreugde en dankbaarheid gegenereerd en het is zeer de moeite waard geweest voor alle betrokkenen. Veronderstel enkel de vreugde van deze kinderen die bij hun school door een gemotoriseerde kabelbaan worden opgepikt die weet zij op hun manier aan hun manier aan zijn. Alcatraz.

 

Getuigenissen van studenten (inclusief spelfouten):plaatshouder

"Bedankt dat je ons onze speciale reis naar Alcatrazvandaag hebt gegeven. We hielden allemaal van de veerboot. Het eten was heerlijk en het avontuur was geweldig. Mijn favoriete deel ging de cellen in tijdens de audiotournee. Sommige studenten beweerden ook een geest te hebben gezien. . . Hoe dan ook, ik wou dat je andere klassen kon sturen om te gaan en misschien voor andere scholen te doen."

"We hebben een geweldige tijd gehad op Alcatraz. Ik vond de kabelbaan erg leuk omdat we de frisse lucht mochten voelen. Ik hield ook van het eten, vooral de sandwich. Mijn moeder zei dat de foto mooi was. Elke keer als ik het zie, voel ik me gelukkig. Ik heb de foto op mijn bureau gelegd. Op de boot zag ik een zeeleeuw! Ik ben zo verrast! Ik was zo opgewonden en voelde me zo blij dat ik naar de Alcatraz.

Bedankt voor de uitnodiging om ons uit te nodigen om Alcatraz. Alcatraz is geen plek waar ik graag zou willen verblijven."

 

Getuigenissen van leraren:plaatshouder

"We hadden een prachtige dag - de hele dag - op onze reis naar Alcatraz. Voor velen van ons was het een dag van primeurs:

De eerste keer op een veerboot, de eerste keer op een kabelbaan (van welk type dan ook), en de eerste keer om te bezoekenAlcatraz.

We gaan door met het lezen en bestuderen van de geschiedenis van de ontsnappingspogingen. We hebben een klas die verdeeld is over de vraag of de drie "succesvolle" vluchtelingen nog in leven zijn. Over tien jaar herinnert de klas zich mijn naam misschien niet meer, maar ze zullen zich zeker hun avontuur herinneren om Alcatraz Island.”

"Op een schaal van 1 tot 10, 10 is uitstekend... Ik zou een 10 geven."

"De hele ervaring was gedenkwaardig (vervoermiddelen), spannend (Alcatraz), dwingend (Alcatraz), attent (lunches, foto's, gidsen), handig (van deur tot deur ophalen en afleveren) en gebruiksvriendelijk (hoofdtelefoons)".

"Het was geweldig! Ik vond het vooral leuk dat we in de kabelbaan werden opgepikt. Deze reis was voorheen moeilijk, zo niet onmogelijk, vanwege de afstand en het gebrek aan vervoer, maar dit maakte het mogelijk om het te laten werken!

"De studenten hielden van de boottocht en de kabelbaan op wielen. Ze waren echt verloofd tijdens de Alcatraz en deelden veel dingen die ze geleerd hebben. Sommigen hadden de kans om met de eerste te praten.... Alcatraz en stelde hem vragen over de twee ontsnapte gevangenen."

"De hele ervaring was geweldig. Voor veel studenten was het hun eerste keer op een boot. De gondelbaan was populair en ook de studenten genoten van de audiotour.".

"3de klassers zijn verplicht om te leren over hun stad/gemeente en hoe deze door de tijd heen is veranderd/geëvolueerd. Alcatrazwas een mooi voorbeeld van een plek die een volledige cirkel heeft doorlopen en dat hebben ze kunnen herkennen.

"De kabelbaanrit was geweldig. De studenten waren nog nooit eerder op zo'n manier op één van hen geweest. Ze vonden het geweldig, en de chauffeur was erg aardig en behulpzaam."

"De klantenservice was uitstekend! Ze gaven ons het gevoel dat we VIP's waren."

"Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. We hebben nooit hulp hoeven zoeken, het was een van de makkelijkste excursies die ik ooit heb meegemaakt.

"De communicatie was uitstekend. Ik voelde me goed voorbereid omdat ik goed voorbereid was. De papieren routebeschrijving was tot op de minuut nauwkeurig en werd precies zoals gepland uitgerold : )""".