Alcatraz Cruises Verkondigt de dag van de indianen van alle stammen....

Alcatraz Cruises en ze National Park Servicezullen de 48ste verjaardag van de bezetting van de Alcatraz Island door de Indianen van alle stammen op maandag 20 november 2017.

Special events will include panel discussions by the members of All Tribes, guided walking tours about the Occupation, Native American dancers and Occupation videos. The Cellhouse tour and other regularly scheduled events will still take place as usual.

Voor meer informatie over de bezetting, bezoek de NPS pagina "We Hold the Rock" op https://www.nps.gov/alca/learn/historyculture/we-hold-the-rock.htm.

Bezoekers worden aangemoedigd om online tickets te kopen en te printen voor aankomst. Tickets moeten vooraf worden beveiligd en kunnen online worden gekocht bij www.alcatrazcruises.comen belt naar 415.981.7625 of vanaf de Ticketbooth op Pier 33 AlcatrazLanding.