Alcatraz Cruises Verkondigt de dag van de indianen van alle stammen....

Alcatraz Cruises en ze National Park Servicezullen de 48ste verjaardag van de bezetting van de Alcatraz Island door de Indianen van alle stammen op maandag 20 november 2017.

Speciale evenementen zijn onder andere paneldiscussies door de leden van All Tribes, begeleide wandelingen over de Occupation, Native American dansers en video's over de Occupation. De Cellhouse tour en andere regelmatig geplande evenementen vinden nog steeds plaats zoals gewoonlijk.

Voor meer informatie over de bezetting, bezoek de NPS pagina "We Hold the Rock" op https://www.nps.gov/alca/learn/historyculture/we-hold-the-rock.htm.

Bezoekers worden aangemoedigd om online tickets te kopen en te printen voor aankomst. Tickets moeten vooraf worden beveiligd en kunnen online worden gekocht bij www.alcatrazcruises.comen belt naar 415.981.7625 of vanaf de Ticketbooth op Pier 33 AlcatrazLanding.