Du Rock Bay Area - Det er tid til at blive genforenet med Alcatraz


Alcatraz Cruises genoptager færgefarten til Alcatraz Island begynder mandag den 17. 

Besøgende vil komme til at nyde en udendørs øoplevelse med ikonisk nærbillede af ydersiden af Cellhouse, Building 64, Wardens House, Water Tower og Model Industries Building. Og selvfølgelig er der intet, der kan sammenlignes med de fantastiske udsigter i San Franciscos skyline og Golden Gate Bridge.

 

Alle udendørs områder er tilgængelige, herunder:

  • Historisk Eagle Plaza
  • Fritid Yard
  • Sally Havn
  • Rosenhave

På grund af lokale direktiver vedrørende COVID-19, Aften, Bag kulisserne og Alcatraz & Angel Island Kombination Tours er midlertidigt blevet suspenderet. Indtil videre er adgangen til indendørs områder på øen begrænset, herunder hovedcellhuset.

 

Sikkerheden for besøgende og besætning er Alcatraz Cruises ' topprioritet, og virksomheden har vedtaget SafeCruise forholdsregler for at hjælpe med at støtte disse bestræbelser. Alle besøgende og besætning er nu forpligtet til at passere gennem en Safe Entry Station, hvor sikkerheden vil foretage en screening, herunder temperaturkontrol. Ansigtsbelægninger er også påkrævet i hele oplevelsen.

 

Følg dette link for at læse mere om Alcatraz Cruises ' SafeCruise-procedurer, og hvordan man forbereder sig på en Alcatraz Island Besøge.

 

Begynd at planlægge din dag på The Bay ved at besøge Alcatraz Cruises hjemmeside for nuværende tilgængelighed og for at bestille billetter.