Du Rock Bay Area - Det er tid til at blive genforenet med Alcatraz


Alcatraz Cruises genoptager færgefarten til Alcatraz Island begynder mandag den 17. 

Besøgende vil komme til at nyde en udendørs øoplevelse med ikonisk nærbillede af ydersiden af Cellhouse, Building 64, Wardens House, Water Tower og Model Industries Building. Og selvfølgelig er der intet, der kan sammenlignes med de fantastiske udsigter i San Franciscos skyline og Golden Gate Bridge.

 

Alle udendørs områder er tilgængelige, herunder:

  • Historisk Eagle Plaza
  • Fritid Yard
  • Sally Havn
  • Rosenhave

Due to local directives related to COVID-19, Evening, Behind the Scenes and Alcatraz & Angel Island Combination Tours have temporarily been suspended. Until further notice, access to indoor areas on the Island is restricted, including the main Cellhouse.

 

Sikkerheden for besøgende og besætning er Alcatraz Cruises ' topprioritet, og virksomheden har vedtaget SafeCruise forholdsregler for at hjælpe med at støtte disse bestræbelser. Alle besøgende og besætning er nu forpligtet til at passere gennem en Safe Entry Station, hvor sikkerheden vil foretage en screening, herunder temperaturkontrol. Ansigtsbelægninger er også påkrævet i hele oplevelsen.

 

Please follow this link to read more about Alcatraz Cruises’ SafeCruise procedures and how to prepare for an Alcatraz Island visit.

 

Start planning your day on The Bay by visiting the Alcatraz Cruises website for current availability and to book tickets.