Albus og Scorpius gør tid på Alcatraz

 

Nope, dette er ikke den sidste færge til Azkaban... 

Som de fleste Harry Potter-fans er klar over, spiller Harry Potter og det barn nu på Curran Theater i San Francisco. Som et resultat, Alcatraz Cruises havde fornøjelsen af at være vært for nogle af de stemmer for en rundtur på øen. Benjamin Papac og Jon Steiger, Albus og Scorpius i Harry Potter realm, henholdsvis kom ombord og "skudt" deres vej gennem Alcatraz . 

Twitter stadig af HP på Alcatraz
Foto kredit Alcatraz Cruises
HP hos Alcatraz Cell House Broadway
Foto kredit Alcatraz Cruises
HP hos Alcatraz Cellhouse Library
Foto kredit Alcatraz Cruises
HP forlader Alcatraz Island
Foto kredit Alcatraz Cruises
HP hos Alcatraz på fartøj
Foto kredit Alcatraz Cruises


Hvad mange måske ikke ved, navnet "Azkaban" er afledt af en blanding af fængslet Alcatraz , som er dens nærmeste Muggle ækvivalent, bliver sat på en ø, og "Abaddon", som er et hebraisk ord, der betyder sted for ødelæggelse eller dybder af helvede. Her er J. K. Rowling at fortælle dig mere:


Ønsker du at opdage dybet af Alcatraz at opleve din egen inspiration? På tirsdage og onsdage i januar og februar, Alcatraz Cruises tilbyder en særlig Buy One Get One forfremmelse for Bay Area beboere.
Følg linket for at begynde at planlægge din utrolige rejse til 'The Rock': http://bit.ly/AlcatrazBOGOHP

"For i drømme, vi ind i en verden, der er helt vores egen."

Albus Dumbledore