Chip fra den gamle salt blok

Det er ikke underligt kaptajn Erik ("Tubby") Anfinson har salt i sine vener, hans far Clifford Anfinson var en båd person hele sit liv som en sport fisker, befragtning hans fartøj (m/v Bass tub) og i alle ting fritid.

Desuden under den indfødte amerikanske besættelse af Alcatraz , Clifford blev opfordret af andre fiskere til at overføre deltagere i besættelsen, herunder indianere, bestemmelser og newscasters.

Passagererne afgår ved Alcatraz Island Dock.
Passagererne afgår ved Alcatraz Island Dock. Foto kredit: Alcatraz Historie

På det tidspunkt, hvor han transporterede gods og folk til øen, var han endnu ikke en far. Kort efter at han var gift med Lynn, og efter besættelsen, solgte Clifford "Bass tub" og købte et andet fartøj, så han kunne fortsætte sin karriere som fisker.

Bass-tub i Fisherman's Wharf
Baskarret på Dock i San Francisco er fyldt med forsyninger. Foto kredit: Alcatraz Historie.

(Interessant godbid om baskarret er det tidligere var ejet af bandet credence Clear Water Revival).

Ifølge Lynn, Tubby's mor og hustru til Clifford, "min mand havde en passion for at være på vandet... og uanset hvad han valgte at gøre, var en fin beslutning med mig. " Lynn selv var en bogholder i San Francisco i løbet af denne tid.

Se Alcatraz Tegn
Efter lukningen af den føderale fængselsvæsen, Alcatraz Island blev erklæret overskudsarealer i 1964. Lokale sejlere sympatiserer med bevægelsen var medvirkende til at fragte besættere og forsyninger til øen. Foto kredit: Alcatraz Historie

Nu har Tubby været ved roret på Alcatraz Cruises i omkring 13 år, han tilskriver sin kærlighed til vandet og sejlads til hele tiden han tilbragte med sin far, startende på dokker på fem år gammel. Tubby kommentarer, "når vi gik på ferie, det var altid vand-orienterede... så langt tilbage som jeg kan huske. " Og derfra, Tubby gik på at få sin 100 Gross ton Masters/kaptajner licens i den unge alder af 19.

Læs videre for mere information om Kaptajn Tubby og hans redning til søs.

https://www.sfgate.com/bayarea/article/Capt-Tubby-hailed-a-hero-after-SF-Bay-rescue-11735284.php