Alcatraz Cruises Annoncerer indfødte folks dag solopgang sammenkomster

De indfødte folks Sunrise ceremonier er årlige begivenheder afholdt på Alcatraz Island at ære de oprindelige folk i Amerika og at fremme deres rettigheder. Hvert år siden 1975, blev Alcatraz ceremonier til minde om protest begivenheden af 1969, hvor Alcatraz -Red Power Movement (ARPM) besatte øen.

Alcatraz Island solopgang indsamling
Ophavsret Alcatraz Historie

I øjeblikket er ceremonierne arrangeret af det internationale indiske traktat råd og American Indian Contemporary Arts. 

Begivenhederne er designet til at mindes overlevelsen af indfødte amerikanske folk efter bosættelse af europæere på den vestlige halvkugle, som førte til folkedrab og enorme økonomiske og kulturelle tab blandt de indfødte fra sygdom, krigsførelse og social Forstyrrelser.

I 1969, en række indfødte amerikanske medlemmer af Alcatraz -Red Power bevægelsens indianere fra alle stammerne besatte øen i henhold til 1868-traktaten i Fort Laramie, hvor overskydende statsjord blev tildelt indfødte amerikanere. Besættelsen varede i 19 måneder, fra 20 november 1969 til 11 juni 1971. 

Alcatraz Island solopgang indsamling
Copyright – indianere af alle stammer, Inc. | Fotografer Lloyd Johnson, San Francisco

De blev besøgt af medlemmer af den amerikanske indianske bevægelse, der inspirerede af besættelsen, førte til andre protester, herunder den første på Thanksgiving Day i 1970.

During the occupation, hundreds of Native Americans joined the movement to speak out for their rights. This was part of a heavy period of Indian activism and protest at a time when the Civil Rights Movement was at its peak.

Hvert år på Usa's Thanksgiving, flere tusinde indfødte folk og tilskuere rejse til Alcatraz Island hvor grupper danse før solopgang for at ære deres forfædre. Andre grupper viser andre aspekter af deres kulturer og kulturarv. Fejringen er åben for offentligheden. Derudover afholdes en lignende solopgang ceremoni på indfødte folks dag.

Alcatraz Island solopgang indsamling
Ophavsret Alcatraz Historie

Detaljer og reservationer for de to ceremonier er som følger:

On October 14, the Alcatraz Cruises’ Ticketbooth opens at 4:15AM and ferries will depart Pier 33 at approximately 5:00AM, 5:15AM and 5:45AM. General admission is $11.00 per person. Children under five years of age are free.

On November 28, the Ticketbooth opens at 3:00AM and ferries will depart Pier 33 approximately every 15 minutes from 4:15AM-6:00AM. General admission is $14.00 per person. Children under five years of age are free.

Reservationer kan foretages ved molen 33 Alcatraz Landing Ticketbooth. Det forventes dog, at billetterne vil blive udsolgt, så det anbefales kraftigt, at alle deltagere træffer foranstaltninger på forhånd ved at ringe til 415-981-7625 eller online på https://www.alcatrazcruises.com/programs-and-Events/Annual-events/Indigenous-Peoples-Sunrise-Gathering/.