San Franciscos mest forhøjede oplevelse

Fleet Week er en årlig begivenhed, der tiltrækker titusinder af mennesker til San Francisco. Den gratis serie af arrangementer er centraliseret i Fisherman's Wharf og har flere luft shows over bugten ved de blå vinkler, parade af skibe og skib ture, for at nævne et par af festlighederne.

Blå engle i formation
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Flåde ugen begyndte i 1981, takket være den tidligere borgmester Dianne Feinstein, for at ære USA'S væbnede styrker og uddanne civile og militært personel om bedste praksis inden for humanitær bistand. Det afholdes hvert år i San Francisco på den første eller anden weekend i oktober.

I år, flåde uge er oktober 6 – 14, 2019. De fleste aktiviteter og det store luft show er i weekenden i oktober 11-13. Men der er så meget mere!

Blå engle i formation
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Højdepunktet i weekenden er altid Fleet Week Air Show, som er iscenesat af den amerikanske flådes Blue Angels, mellem Golden Gate Broen og Alcatraz Island . De vil udføre fredag, lørdag og søndag eftermiddag fra 3:00-4:00pm, men heldige tilskuere kan se deres praksis løber gennem byens skyskrabere på torsdag så godt.

Blå engle i formation
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Et andet højt punkt er parade af skibe, som er udstyret med flåden ind i San Francisco Bay under Golden Gate Bridge. (Redaktørens notat: tilsyneladende er San Francisco vært for den største parade af skibe på vestkysten.) Den store forestilling ledes af San Francisco brandvæsenet, og derefter efterfulgt af skibe fra U.S. Navy, U. S Coast Guard og Royal Canadian Navy.

Næsten alle San Franciscos flåde ugers aktiviteter er langs den nordlige havnefront distrikt af Fisherman's Wharf. Tidsplanen for begivenhederne omfatter Airshow med de blå vinkler, skibs ture, levende musik og anden underholdning hele weekenden lang.

Blå engle i formation
Copyright Alcatraz Cruises Llc

For en opdeling af den aktuelle tidsplan for 2019, bedes du tjekke hjemmesiden på https://fleetweeksf.org/events/. Her er hvad vi har om bord for dig lige nu:

Onsdag, oktober 9

 • 10 am-2pm: Ship Tours

Torsdag, oktober 10

 • 10 am-2pm: Ship Tours
 • 1 PM – 5pm: Blue Angels Circle & ankomst

Fredag den 11.

 • 10 am-5pm: Festival Center på Marina Green
 • 11:00AM-12:00pm: parade af skibe
 • 12pm – 4pm: Air Show (blå engle: 3pm – 4pm)

Lørdag, 12 oktober

 • 9 am – 4 pm: Ship Tours
 • 10 am-5pm: Festival Center på Marina Green
 • 12pm – 4pm: Air Show (blå engle: 3pm – 4pm)

Søndag, oktober 13

 • 9 am – 4 pm: Ship Tours 
 • 10 am-5pm: Festival Center på Marina Green
 • 12pm – 4pm: Air Show (blå engle: 3pm – 4pm)

Mandag, oktober 14

 • 9 am – 4 pm: Ship Tours