Jomfrurejsen

Gæst blog indlæg – Terilyn Steverson

Da jeg grundede over det, begyndte jeg at stille spørgsmålene, "Hvorfor kommer folk fra hele verden til denne ø?" "Hvorfor var der et fængsel på en ø midt i San Francisco-bugten?" "Hvordan ville man selv tage en tur derude?"  Med alt dette i tankerne, jeg satte mig for at besvare mine spørgsmål. Jeg rakte ud til Alcatraz Cruises med håbet om, at de kunne hjælpe en indfødte besvare disse spørgsmål om hendes hjemland. 

terilyn Boy Alcatraz Island
Foto kredit: Terilyn Steverson

Jeg har boet i Greater Bay-området i næsten 30 år nu, og kørsel i San Francisco er altid det samme: Sid i vejkrydset i næsten 40 minutter, stirre ud af vinduet, tælle sejlbådene, og spekulerer på, hvad der foregår på de små øer, der bor i bugten. Så når du krydser Treasure Island og inddrive fra skønheden i bybilledet, du ser til højre og se en lille lille ø kaldet Alcatraz . Men hvis du er en indfødt som mig, Alcatraz er bare en ø, der altid har været der og er noget af en turistattraktion, der aldrig rigtig synes at være på toppen af enhver Bay Area Bucket liste.

terilyn Boy Alcatraz Island
Foto kredit: Terilyn Steverson

Så her er historien, Alcatraz ligger omkring 1,25 miles fra San Francisco havnefronten. Alcatraz Island er berømt for at være hjemsted for et fængsel. Denne maksimale sikkerhed føderale fængsel er ofte omtales som blot Alcatraz eller klippen og fængslet opererede fra 1934, indtil det blev lukket ned i 1963. 

terilyn Boy Alcatraz Island
Foto kredit: Terilyn Steverson

Alcatraz blev designet som en sidste udvej, et sted for fanger, der kontinuerligt forårsagede problemer i andre føderale fængsler og anses for at have noget håb om rehabilitering. For sin tid blev det betragtet som det hårdeste fængsel i USA. 

terilyn Boy Alcatraz Island
Foto kredit: Terilyn Steverson

I 1950 ' erne, Alcatraz blev en af de dyreste fængsler i USA for at opretholde og holde beboelig på grund af udsættelse for salt spray, der senere ville føre til forringelse af bygningerne. Det blev anslået, at det arbejde, der kræves for at reparere bygningen ville koste omkring $5.000.000 og fængslet blev anset for "en tabt sag."

terilyn Boy Alcatraz Island
Foto kredit: Terilyn Steverson

Dag Alcatraz Island fungerer som et historisk sted, Museum og have.

terilyn Boy Alcatraz Island
Foto kredit: Terilyn Steverson

* Synspunkter afspejlet i dette indlæg er ikke dem af Alcatraz Cruises .