Udendørs Eventyrdag Tripping i Bay Area

Sommeren nærmer sig sin afslutning, hvilket betyder bugt område lokalbefolkningen får deres attraktioner tilbage. Og selv om det ikke er så travlt, kan det stadig være en udfordring at sikre billetter til Alcatraz . Her er en god mulighed for lokalbefolkningen, der ønsker at tilbringe en dag med udendørs eventyr på bugten og nyde to af områdets mest ikoniske og historiske landemærker: Alcatraz Cruises ' Angel Island/ Alcatraz Island Combo Tour https://www.alcatrazcruises.com/Tour-Options/ Alcatraz -Angel-Island-combo-Tour/)

Voksenbilletter er $78,65 og omfatter:

  • Tur-retur færgetur til Alcatraz Island
  • Tur-retur færgetur fra Alcatraz Island til Angel Island
  • Prisvindende Cellhouse Audio Tour på Alcatraz Island
  • Daily optional programs and exhibits
  • En times fortællede sporvognstur på Angel Island
Alcatraz Island Warden's House
Ophavsret John Martini

Resumé af Alcatraz Island

De fleste mennesker er bekendt med Alcatraz Island som hjemsted for Amerikas mange berygtede forbrydere. Federal Penitentiary, der opererede fra 1934 til 1963 bragte en mørk mystik til "The Rock." Tilstedeværelsen af berygtede indsatte som al "Scarface" Capone og "Birdman" Robert Stroud hjalp med at etablere øens berømmelse, og til denne dag, Alcatraz er bedst kendt som en af verdens mest legendariske fængsler. 

Mange, selv om, er uvidende om den rigdom af andre historier, der skal læres på øen. Alcatraz er nu hjemsted for sjældne blomster og planter, marine dyreliv og tusindvis af raste og nesting havfugle. Civile krigs bygninger, der øremærkninger øen giver indsigt i det 19 århundrede, da øen tjente som både en havn forsvar Fort og et militært fængsel. Besøgende kan også se synlige påmindelser om den amerikanske indiske besættelse, der startede i 1969 efter fængslet lukket, fremhæver en vigtig milepæl i den amerikanske Indian Rights Movement.


Spotlight på Angel Island

Angel Island Building
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Angel Island er den næststørste ø i San Francisco Bay-området med Alameda som den største. Angel Island er så stor, at på en klar dag, kan Sonoma og Napa ses fra den nordlige side af øen og San Jose kan ses fra sydsiden. Det højeste punkt på øen, næsten præcis i centrum, er Mount Caroline Livermore, som er 788 meter høj. Størstedelen af øen er en del af byen Tiburon i Marin County, mens en lille splint i den østlige ende strækker sig i byen og amtet San Francisco. Øen er adskilt fra fastlandet Marin County af Raccoon Strait, som er omkring 90 fod dyb. 

Indtil for omkring 10000 år siden, Angel Island var forbundet til fastlandet, men det blev afskåret af stigningen i havet niveauer i slutningen af den sidste istid. Fra omkring 2000 år siden, øen var en fiskeri og jagt sted for kysten Miwok indfødte amerikanere. Lignende beviser på indiansk bosættelse findes på det nærliggende fastland på Tiburon-halvøen på Ring Mountain. 

I 1775 gjorde det spanske flådefartøj San Carlos den første europæiske indtræden i San Francisco-bugten under kommando af Juan de Ayala. Ayala forankrede ud for Angel Island og tildelte sit moderne navn Isla de Los Ángeles. Bugten, hvor han forankrede sit skib, er nu kendt som Ayala Cove.

Angel Island Building
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Ligesom meget af Californiens kyst, blev Angel Island efterfølgende brugt til kvæg ranching. I 1863, under den amerikanske borgerkrig, den amerikanske hær var bekymret over konfødererede flåde Raiders angribe San Francisco, så det besluttede at konstruere artilleribatterier på Angel Island, først på Stuart (eller Stewart) punkt og derefter point Knox. Oberst rene Edward de Russy var chefingeniør, og James Terry gardiner var ingeniør, som havde til opgave at designe og overvåge arbejdet. Hæren etablerede en lejr på øen (nu kendt som Camp Reynolds eller den vestlige garnison), og det blev efterfølgende en infanteri garnison under de amerikanske kampagner mod indfødte amerikanske folk i Vesten. 

I slutningenaf 19 århundrede , udpegede hæren hele øen som "Fort McDowell" og udviklede yderligere faciliteter, herunder hvad der nu kaldes East Garrison eller Fort McDowell. I 1891 blev en karantænestation åbnet i Ayala Cove, som dengang var kendt som Hospital Cove. Under den spanske amerikanske krig fungerede øen som et afgangs depot for tilbagevendende tropper. Det fortsatte med at fungere som en transit Station i hele den første halvdel af det 20. Ved krigens slutning blev afskibnings centeret ledet af William P. Burnham, som havde kommandoen over 82nd -divisionen i Frankrig.

Under anden verdenskrig, behovet for tropper i Stillehavet langt overskredet tidligere behov. Faciliteterne på Angel Island blev udvidet og yderligere behandling blev udført på Fort Mason i San Francisco. Før krigen var infrastrukturen blevet udvidet, herunder opførelsen af hærens færge USAT General Frank M. Coxe plejede at transportere tropper til og fra Angel Island. 

Angel Island Building
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Fort McDowell blev også brugt som en tilbageholdelses station for japanske, tyske og italienske indvandrere beboere i Hawaii arresteret som potentielle femte columnists. Disse internerede blev senere overført til Inland Department of Justice og Army Camps. Japanske og tyske krigsfanger blev også afholdt på øen, forplantning indvandring behov, som blev indskrænket i løbet af krigen år.

Hæren afsejlede den militære post i 1947. I 1954 blev der installeret en Nike Missile station på øen. Missil bladene blev bygget over punkt stump på øens sydøstlige hjørne, og toppen af Mount Ida (nu Mount Caroline Livermore) blev fladtrykt for at gøre plads til en helikopterlandingsplads samt den tilhørende radar og tracking Station. Missilerne blev fjernet i 1962, da militæret forlod øen. Missil affyrings pladen eksisterer stadig, men stationen på toppen af Mount Caroline Livermore blev vendt tilbage til sine oprindelige konturer i 2006.

Den Buboniske pest udgjorde en sådan trussel mod USA, at Angel Island åbnede som en karantænestation i 1891 for at screene asiatiske passagerer og deres bagage før landing på amerikansk jord. Opførelsen af denne føderalt finansierede karantænestation blev afsluttet i 1890, og forbindelsen indeholdt mange separate bygninger, herunder tilbageholdelses barakker, desinfektionsfaciliteter, konvalescens kvartaler og et isolations Hospital, der var kendt som "leper's House." 

Angel Island Building
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Som svar på den død af Wong chut King, en kinesisk immigrant, der arbejdede i en rotte-angrebne lumberyard i Chinatown, San Francisco Health Board hurtigt i karantæne det lokale område for at neutralisere mulige sygdomsfremkaldende agenter. Personer, der mistænkes for at have nogen kontakt med sygdommen, blev sendt til isolationsfaciliteter. Kineserne blev forvirret af idéen om at adskille hele regionen for at kontrollere spredningen af sygdommen, fordi de troede det viste sig fra giftige dampe skabt i snavs via sæson ændringer.

Som svar på flere dødsfald, vævsprøver blev sendt til Angel Island for at teste for at afgøre, om de keder Yersinia pestis, de bakterier, der er ansvarlige for at sprede kondomer pest. På dette tidspunkt, pest var vanskeligt at diagnosticere på grund af andre sygdomme, som kunne maskere tilstedeværelsen af pest. Bakteriolog Joseph Kinyoun, der var udstationeret på Angel Island i 1899, mente, at pesten ville sprede sig i hele San Franciscos Chinatown efter Yersinia pestis blev bekræftet fra en af dødsfaldene. Selv med en vaccine til at inokulere og beskytte beboerne i Chinatown, den kinesiske troede, at vaccinen var eksperimenterende og ikke ønskede det administreret.

Opførelsen af Angel Island Immigration Station begyndte i 1905, men blev ikke brugt indtil 1910. Denne zone var kendt som China Cove. Det blev bygget til at kontrollere kinesisk indrejse i USA. Fra 1910 til 1940, Angel Island tjente som en indvandring Station, der forarbejdede indvandrere fra 84 forskellige lande, ca. 1.000.000 er kinesisk. Formålet med immigration Station var at undersøge kinesisk, der var blevet nægtet indrejse fra den kinesiske udelukkelse Act af 1882. Indvandrere måtte bevise, at de havde ægtemænd eller fædre, som var amerikanske statsborgere, for at undgå udvisning.

Angel Island Building
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Immigrations stationen på Angel Island blev overvejende brugt til at inspicere, desinficere og tilbageholde kinesiske, japanske og andre asiatiske indvandrere, der sejlede over Stillehavet. Ud over standard medicinske undersøgelser, kinesiske indvandrere blev inspiceret for parasitære sygdomme og tests for tarmparasitter krævede en afføring prøve. Indvandrerne beskrev undersøgelses-og desinfektions processen som brutal, ydmygende og uanstændigt. Syge passagerer blev sendt til hospitalet på øen, indtil de kunne bestå en lægeundersøgelse og en indvandring høring. Undersøgelsesprocesserne fastsatte varigheden af den tid, en indvandrer ville blive på stationen, og kinesiske indvandrere kunne tilbageholdes i en periode så kort som to uger til så længe to år. 

En persons race identitet og sociale klasse fastsatte intensiteten af den gennemførte undersøgelse, hvilket resulterede i, at færre hvide europæere og amerikanske borgere blev underkastet inspektionerne. Da de blev underkastet inspektioner, var lægerne mere omhyggelige med at overholde sanitære praksisser.

En brand ødelagde administrationsbygningen i 1940 og den efterfølgende immigrations behandling fandt sted i San Francisco. On November 5, 1940, den sidste indsamling af omkring 200 indvandrere, herunder omkring 150 kinesiske, blev udvekslet fra Angel Island til korte kvartaler i San Francisco. Den "kinesiske udelukkelse Act," oprindeligt foreslået at holde i gang i 10 år, blev udvidet og forlænget og ikke aflyst, indtil det punkt i 1943, da Kina blev en amerikansk partner i anden verdenskrig. 

I 1964, den kinesiske amerikanske samfund med held lobbyet staten Californien til at udpege indvandring Station som en stat milepæl. I dag er Angel Island Immigration Station et føderalt udpeget nationalt historisk vartegn. Det blev derefter renoveret af California State Parks, og genåbnede februar 16, 2009.