Tilgængelig rejse til Alcatraz

Gæst blog indlæg-Candy Harrington

En Alcatraz Tour er et must-do for ethvert San Francisco besøg, og takket være moderne teknologi er ture i klippen nu meget doable for kørestolsbrugere og langsomme vandrere.

S.E.A.T. på Alcatraz Island

Alcatraz Cruises tilbyder level boarding til deres skibe, som tager besøgende fra Pier 33 til øen fængsel over bugten. Derfra er det en kvart mile vandretur op ad bakke til celleblokken. Besøgende ude af stand til at gøre Trek kan tage sædet elektrisk sporvogn, som har roll-on adgang. Der er niveau adgang til celleblokken, med kørestolsadgang til de fleste steder på den selvstyrede lydtur; og selv om der er et par ujævn pletter af fortov her og der, er det stadig en meget tilgængelig tur.

S.E.A.T. på Alcatraz Island
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Når det er sagt, skal du være forsigtig, hvor du køber Alcatraz Tour billetter, da der er en række forhandler websites derude, der høger disse billetter på oppustet priser. Du bør aldrig betale mere end $39,90, som er voksen billetprisen for dagstur på Alcatraz Cruises , den eneste autoriserede Alcatraz koncessionshaveren. Desværre, denne hjemmeside kan ikke altid komme op først i internetsøgninger, på grund af betalte reklamer. Og det er præcis, hvordan nogle intetanende besøgende ender med at betale meget mere for deres Alcatraz Ture.

Et af de store problemer er, at disse forhandler websites ser officielle ud. Faktisk, da jeg gjorde en søgning, ved første øjekast var det svært at skelne den autoriserede koncessionshaver hjemmeside fra forhandler sites. Den store nøgle er, at den officielle hjemmeside har National Park Service autoriseret koncessionshaver logo-noget, som forhandleren websites mangler. Desuden er billetprisen på forhandler stederne altid højere – i mit tilfælde var der næsten 20% avance.

Så, helt sikkert sætte Alcatraz Cruises på din næste San Francisco-rejseplan, men vær meget forsigtig, hvor du køber dine billetter. Altid beskæftige sig med den National Park Service autoriseret koncessionshaver – og i dette tilfælde er det kun Alcatraz Cruises !

S.E.A.T. på Alcatraz Island
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Yderligere oplysninger om tilgængelighed på Alcatraz , besøg www.alcatrazcruises.com/Accessibility.

Mere om gæste blog forfatteren-
Som rejseskribent i over 20 år havde Candy Harrington en Epiphany tilbage i 1996. "Jeg var træt af at skrive fnug," mindes hun. "Efter alle, der virkelig bekymrer sig om gevind tælle alligevel?" En ven foreslog, at hun dækker tilgængelige rejser-som var en virkelig under tjent niche dengang-og Candy tog dette forslag og løb med det. Kort efter stiftede hun nye horisonter – en rejse ressource for kørestolsbrugere og langsomme vandrere – med sin mand og fotograf Charles Pannell. I dag Harrington har tusindvis af tilgængelige rejser bylines til hendes kredit, er forfatteren af en betydelig bibliotek af tilgængelige rejse titler, og fortsætter med at opretholde den reklame-fri Emerging Horizons hjemmeside.