Den Alcatraz Landings model

I over 20 år er folk kommet fra hele verden for at se den berømte Alcatraz Island kendt for sin rige historie og kulturelle lokke. Alcatraz Cruises har forsøgt at fange øens enorme omfang i et andet perspektiv for besøgende. Efter ankomsten på Pier 33 Alcatraz Landing, kan besøgende tjekke vores smukke interp (nogle har endda kaldt det kunst) helt skaleret-til-størrelse model af øen Alcatraz .

Alcatraz Island Model
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Besøgende opfordres til at stoppe ved modellen, før de påbegynder deres tur for at få perspektiv, få kendskab til øens mange områder af interesse og pre-planlægge deres rejse. 

Seneste Alcatraz Cruises var i stand til at sætte sig ned med modellens kunstner for at lære mere om modellen, og hvordan det kom til at være.

1.000 billeder,
3 ugers måling,
26 ' x 13 ',
skaleret ned til 1/87 af øen

Hvad er dit fulde, rigtige navn?
Jimmy Treehorn.

Hvad er din tilknytning til Alcatraz ?
Jeg er en privat entreprenør. Mine tidligere tjenester omfatter: den oprindelige opbygning af modellen og nu løbende vedligeholdelse og pleje; storstilet kreativ skiltning vedligeholdelse; den indledende Build og vedligeholdelse af replikaen Canon på molen 33 landing; taktile Braille model af molen 33 Alcatraz Landing.

Alcatraz Island Model
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Hvad er historien om modellen, og har den et bestemt navn?
I juli 2011, jeg færdig med modellen efter gennemgang fra National Park Service . Jeg navngav ikke stykket; Det blev bare "modellen". Modellen består af skum, Bondo, akryl og epoxy afhængigt af elementet. Indersiden er malet sort, så når den tændes om natten, kan du se vinduerne glød skabe en realistisk effekt. Fyret på modellen lyser på samme tid som fyret på øen. Jeg sørgede for at fokusere så meget ægthed som jeg overhovedet kunne. Med den forskning, jeg indsamlede, mange billeder hjalp mig med at komme til det endelige produkt. Huske processen med at opbygge hver sektion, kan jeg huske, hvordan flyttede jeg var ved den generelle luft på øen. Alcatraz Island var sådan et ikonisk stykke San Francisco historie, følte jeg mig drevet til at fange så meget realisme i modellen som jeg kunne.

Alcatraz Island Model
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Hvor mange timer har det tage at oprette modellen?
18-19 måneder. Jeg tilføjede på kajen et år senere, så terrasserne endnu et år efter det. Jeg fortsætter med at forbedre og reparere på grund af det bliver udsat for de elementer, der giver det en ganske slå. Hver 15 måneder eller deromkring, jeg trækker modellen fra landing for spot renovering.

Alcatraz Island Model
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Hvad er størrelsen af modellen?
26 ' x 13 '. Det er 1/87 af den faktiske størrelse af øen.

Alcatraz Island Model
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Hvilke ressourcer har du anvendt til at få nøjagtigheden af alle dimensionerne (bygninger og andet)?
Et målebånd! Helt ærligt, det tog omkring 3 ugers måling for at få, hvad jeg havde brug for at skalere hver eneste brik ordentligt. Jeg begyndte at læse flere bøger om Alcatraz , gennemgik NPS-Blueprints, kiggede på over 1.000 billeder og målte bygningerne ved hjælp af NPS-medarbejdere og frivillige, herunder John Cantwell. Jeg var i stand til at finde ud af nøjagtige skalaer baseret på alle disse oplysninger.

Alcatraz Island Model
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Er der nogen skjulte påskeæg på modellen?
Nej. Vi har holdt modellen tro mod historien. Intet om film eller undslipper eller ting af den art. Men masser af sjove tilfælde gennem årene selvfølgelig. I løbet af de få trækker til vedligeholdelse, jeg har stødt på emner besøgende har hemmeligt placeret inden for modelelementer. Der har været en plastik dukke sko, tandstikker, blyanter og masser af gummibånd.

Alcatraz Island Model
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Det er blevet sagt, at du gerne uddanne gennem din kreativitet. Hvordan reagerer du på det?
Det er sjovt... Det gør mig stolt af at have bygget Alcatraz og for alle at få nydelse ud af at se modellen.