Alcatraz : Fængsel bryder & sande historier

Gæst blog indlæg-Michael Taylor

Lige siden 1979, og se filmen flygte fra Alcatraz med Clint Eastwood i hovedrollen har jeg været begejstret for mysteriet om flugtforsøget, og om de gjorde eller ikke klarede det. 

Alcatraz Island

Det var begyndelsen på min interesse for Alcatraz og dens fulde historie, men min største interesse var øen selv og alle de flugtforsøg. Godt og skidt. 

Så jeg har oprettet en Facebook-gruppe side kaldet " Alcatraz : Prison bryder & sande historier "(https://www.Facebook.com/groups/2040847942825920/) i 2018 og siden da har sitet gjort spring og grænser. Eksperter, der har skrevet bøger, samt familiemedlemmer af 1962 undslippe, har sluttet sig til gruppen med ligesindede fans, der, ligesom mig, finde hele Alcatraz oplevelse bare fantastisk.

Michael Taylor sidder på trin i rekreation værftet
Foto Credit: Michael Taylor

Det havde altid været min drøm at besøge San Francisco og faktisk sætte foden på øen for at se, hvor 1962 flugt fandt sted. Denne drøm blev en realitet i juni 2018, da jeg reserverede en flyvning fra Manchester UK til San Francisco og straks bookede billetter til at gå på dag og nat ture i Alcatraz . Jeg var så begejstret.

På den faktiske ankomstdag i San Francisco kunne jeg ikke vente med at være på Alcatraz . Går over bugten på turbåden, kunne jeg mærke mit hjerte slå. At træde til den egentlige ø var bare tankerne blæser. Jeg elskede hvert trin af den måde, især at være på fængselsceller, hvor Frank Morris, John og Clarence Anglin var flygtet fra. Jeg fandt cellerne så små. Hvordan undslude arbejdet deres vej gennem deres celler og Cell var bare geni. Også, sidder på trappen i gården, hvor alle ulemper og film skuespillere sad var uægte.

Du kan læse flere af mine eventyr, såvel som dem fra andre fans og eksperter, på min Facebook-gruppe. Jeg var så begejstret med min tid på Alcatraz Jeg havde en tatovering gjort i hukommelsen, som omfatter den dato, jeg gik som min "fængsel nummer." 

Tatoo of Alcatraz 9618
Foto Credit: Michael Taylor

Håber at se nogle af jer slutte sig til min gruppe for at fortælle os dine historier og vise dine billeder. Når du tilmelder dig-der er ingen flugt.