Stadig gør tid

Gæst blogger – Drew Morita

Besøgende til at Alcatraz Island Lyt til reformerede ex-cons fortæller en del af Cell Audio Tour. Deres stemmer giver en ægte forbindelse mellem fortid og nutid. Få indser, at selv om fængsels fængslet lukket i 1963, to indsatte, der var låst op på Alcatraz er stadig bag tremmer i dag. Dømte mordere Harvey Carignan (935-AZ) og Isiah Andrews (1530-AZ) er i øjeblikket afsoning livdomme i stats fængsler.

avisartikel 1958

Carignan er en seriemorder, der lige blev 92 på Minnesota Correctional Facility i Faribault. Hans kælenavne omfatter "Harv The hammer" og "The Want-ad Killer." Ved at udnytte en juridisk smuthul den tidligere soldat undgået henrettelse for 1949 voldtægt og mord på 57-årige Laura Showalter i Alaska. Højesteret fastslog, at hans tilståelse ulovligt var blevet fremkaldt af politiet.

Han blev krænket og overført til Alcatraz hvor han tilbragte ni år, før han blev frigivet i 1960. Han fortsatte med at kidnappe, voldtægt, og ludgeon til døden et ukendt antal kvinder ved hjælp af en hammer som hans foretrukne våben, indtil myndighederne fangede ham i 1974. I separate retssager blev han dømt for to mord og to seksuelle overgreb. Chief investigator Russell Krueger henviste engang til Carignan som den "mest onde person", han nogensinde har mødt.

avisartikel 1976 undslap fanger

Andrews, 81, er fængslet på Ohio's Richland Correctional institution for 1974 Slaying af sin kone Regina i Cleveland. Han har bevaret sin uskyld og for nylig vundet en appel om at have sagen beviser testet for DNA. Appelretten kaldte den verserende DNA-test "kritisk" for at afgøre, om Andrews er i virkeligheden skyldig. Han tjente tidligere 15 år i Federal Prison for mord, herunder en tørn på Alcatraz .

I 1958 skød og dræbte han den 31-årige Sgt. Paul Grant, som rapporterede ham om at blive underordnet i Camp Lejeune, North Carolina. Grant var en veteran fra anden verdenskrig og Korea, der efterlod en gravid kone. Deres datter begik selvmord i 1973, samme år, at Andrews paroled. Han vendte snart tilbage i fængsel for at dræbe sin kone og derefter kortvarigt flygtede fra Lucas ville i 1976. Han har afvist alle anmodninger om at drøfte Alcatraz .

lægeattest for begravelseshjælp

DNA-resultater kan kaste tvivl om Andrews ' skyld, men Carignan vil sikkert dø i fængslet. To andre tidligere Alcatraz indsatte er døde bag tremmer i de seneste år. Begge var tidligere FBI ti mest ønskede flygtninge. I 2016 gik bankrøver Frank Sprenz (1414-AZ) væk på 86 i Ohio's Grafton Correctional institution præcis en måned efter at være blevet nægtet prøveløsladelse til manddrab. Sidste år Boston gangster og produktive Killer James "Whitey" Bulger (1428-AZ) blev slået ihjel af indsatte på USP Hazelton i West Virginia. Han var 89.