Insider tip til fastgørelse Alcatraz Billetter i højsæsonen

Hemmeligheden til at sikre billetter til Alcatraz i højsæsonen, som strækker sig gennem oktober, er at booke Alcatraz Island /Angel Island combo Tour, med billetter stadig tilgængelige for udvalgte datoer.

Ud over denne insider tip til at sikre de hotteste billetter i byen, Alcatraz Cruises ' Combo Tour tilbyder en stor værdi for besøgende til San Francisco.

I samarbejde med Californiens Statsparker og National Park Service , Alcatraz Cruises tilbyder en sæsonbestemt tur, herunder både Angel Island State Park og Alcatraz Island . Denne kombinationstur kører i løbet af foråret og sommersæsonen og er tilgængelig gennem oktober 27, 2019. Billetpriserne er $78,65 pr. voksen (12-61); $52,40 for børn (5-11); $66,40 for seniorer (62 +); og gratis for småbørn (0-4).

Angel Island vandrestier
Foto kredit: https://www.flickr.com/photos/sergejf/15068125483

Kombinations turen er en 51/2 timers rejse. Billetpriserne omfatter færgeture til begge øer, en en times historisk sporvognstur på Angel Island, Cellhouse Audio Tour på Alcatraz og daglige valgfrie programmer og udstillinger. (Bemærk: rundvisning på Angel Island Immigration Station er ikke inkluderet i Alcatraz & Angel Island Kombinationsrejse).

For reservationer, besøg Alcatraz Angel Island combo Tour eller ring 1.415.981.7625. Hvis du reserverer en kombinationstur for en gruppe på 15 eller mere, bedes du kontakte Alcatraz Cruises Afdelingen for gruppe tjenester på 1.415.438.8361 eller e-mail [email protected]

Om Alcatraz :
De fleste mennesker ved, at Alcatraz var engang en verdensberømt føderale fængselsvæsen, men øens historie før og efter fængsels tiden er mindre velkendt. For eksempel, få indse, at det også var stedet for den første amerikanske fyrtårn på vestkysten, og at øen tjente som en enorm Harbor Defense Fort under borgerkrigen. Efter fortet blev forældet, den amerikanske hær vendte øen til et militært fængsel. Efter lukningen af fængsels fængslet Alcatraz blev stedet for en amerikansk indisk protestbevægelse, der ville ændre moderne amerikansk historie.

Alcatraz Island Haver
Foto kredit: hvor kan jeg flyve

Om Angel Island:
Angel Island er kendt som "Ellis Island of the West". Mellem slutningen af det 19 århundrede og begyndelsen af det tyvende århundrede, indvandrere, der kom til Amerikas vestkyst blev behandlet på Angel Island. De blev tilbageholdt i flere dage, nogle gange måneder eller år, mens de ventede på at komme ind i landet. Den amerikanske immigrations station på Angel Island er nu et nyrenoveret Museum, der giver besøgende en chance for at lære om denne vigtige del af usa's historie. Museet er åbent for selvstyrede ture mellem 11:00AM til 3:00PM, onsdag-søndag.

aeroniske udsigt over Angel Island
Foto kredit: den Explorers klub, Northern California kapitel