Fejrer Alcatraz Alumni

En novelle om historien om en tidligere vagt

I samarbejde med Hilton San Francisco Union Square, Alcatraz Cruises vil være vært for en gratis paneldiskussion på lørdag, juni 15 fra 1:30-3:30pm i hotellets Cityscape lounge. For mere information og for at registrere, besøg: https://alcatrazspeakerseries.Eventbrite.com

En af de fremhævede paneldeltagere er tidligere Alcatraz fængselsvagt Jim Albright, der tjente på øen fra 1959 til 1963. Han var den sidste vagt fra øen på den skæbnesvangre dag, hvor fængslet lukkede.

Som en 24-årig, gift mand og far til en baby, flyttede Albright og hans familie fra Colorado til San Francisco i 1959 for at tage sit første job som en Correctional officer. Efter sin tørn på klippen, Albright gik på at tjene Federal fængselsvæsen system i Marion, Il; Petersburg, VA; Terra Haute, IN; og Milano, MI. Albright tjente i alt 26 år.

Albright husker, "da jeg gik ind i ( Alcatraz ) Cell House for første gang, det forekom mig, at jeg aldrig var i et fængsel før, og så finder jeg mig selv at gå ind i den berygtede Alcatraz ." Han fortsætter, "når døren fører ind i cellen hus lukker bag dig, det virkelig får din opmærksomhed."

Efter at han fik fødderne på jorden, blev den typiske arbejdsdag en redundant rutine, det samme på samme tid... en præcis arv, som kun blev afbrudt, da en kamp, stikkende, overfald, forsøg på mord eller forsøg på flugt indtraf. Han kommenterer, "det er, når tingene fik meget travlt og spændende."

Når Albright og hans kone Cathy vende tilbage til Alcatraz nu er det tomt, men stadig så atmosfærisk. Hvornår Alcatraz var stadig en føderal fængselsstraf, men fængslet var i live om natten med de mange fanger enten taler i deres søvn, belysning en cigaret, hoste, snorken, prutning eller skylning et toilet.

Albright minder om, at han var virkelig aldrig bange. Han kunne have oplevet ængstelse eller ophidselse afhængigt af, hvad der var transpiring. Med det sagt, bor på øen med sin familie var liv som sædvanlig. Sure, de låste dørene om natten, men for det meste at holde børnene i end at holde nogen ud. Albright minder om, "børnene spillede som andre børn spillede overalt."

Mens de familier, der levede på øen følte sig trygge og sikre, var der den betydningsfulde lejlighed, da den store flugt af 1962 fandt sted. Som en kendsgerning, en af de Master sind i denne flugt, John Anglin, arbejdede for Albright i tøjrummet. De fleste af vagterne er enige om, at de tre fangerne skal have druknet, men de indsatte insisterede (på det tidspunkt), at de "gjorde det..." indtil du talte med dem en på en, og de relented, at undslugerne må have fejlet.

Jim Albright i uniform smilende

Da Albright blev spurgt, om han nogensinde ville forsøge at flygte fra fængslet, hvis han havde været fængslet, han hævder, at han kan have et forspring i sit forsøg, men han ville aldrig prøve.

Nogle af de berygtede indsatte, som Albright førte tilsyn med, omfatter:
AZ1576 weatherman (den sidste indsatte)
AZ325 Karpier (Public Enemy #1)
AZ1117 Bumpy Johnson ("Al Capone of Harlem")
AZ1518 Cohen (med den jødiske Mafia)
AZ1414 Sprenz, ("den flyvende bandit")
Tomoya Kawakita (en forræder, som torturerede amerikanske fanger)
James Whitey Bulger (en mafia boss, anklaget for 19 mord og dømt for 11)

Jim Albright eskortere tidligere indsatte fra Cell

Albright var den sidste vagt fra øen. Han mindes:» da jeg ledsagte den sidste indsatte fra øen, vidste jeg, at mit job og mit hjem var væk. «

Som det vil ske i juni 15, Albright og hans kolleger Alcatraz Alumni vil samles for en gratis-til-den-offentlige paneldiskussion for at mindes om livet på øen. Han kommenterer, "når de resterende vagter og fanger mødes, får de det fint. De indsatte har betalt deres gæld til samfundet, og vi (vagterne) holder ingen nag mod dem. "

Albright bog, den sidste Guard out, er tilgængelig på Amazon. Eller for dem, der ønsker en autograferede kopi, kan du sende en e-mail til [email protected].