Far og datter fejrer tyve års besøg på "The Rock"

Zabrina and her father Bill (now known as “Wolverine Willie”) share a special tradition. Every year, for the last twenty years, they pay a visit to Alcatraz in search of new findings and to just spend time together.

Recently, Alcatraz Cruises had the good fortune of following this endearing father/daughter tradition as they embarked on their annual journey, but this time we threw in a few extra perks to ensure they had some fresh experiences.

Gæster i Wheelhouse Driving Ferry

Når vi ombord M/V Islander, zabrina og Wolverine Willie blev inviteret op til pilot huset for at hjælpe med at navigere færgen til Alcatraz Island . Ved afstigning blev de ledet på en privat tur med historikeren John Martini, der var i stand til at formidle hans visdom af øen, som går langt ud over det indhold, der findes på den prisbelønnede lydtur. Denne interaktion alene ikke kun forudsat zabrina og Wolverine Willie med en ny oplevelse, men de var også i stand til at nyde individuel opmærksomhed og stille spørgsmål undervejs. Zabrina påpegede, "vores tour guide, John Martini, var en forbløffende rigdom af information. Vi kunne have lyttet til ham i timevis! "

gæsterne med John in Cell

Som en interessant sidebemærkning, flere af de andre besøgende på øen den dag troede Zabrinas far, Bill, var en af de tidligere fanger eller vagter... mange stopper ham til at tage billeder og høre hans historie. Det var da vi besluttede regningen havde brug for et fængsel navn, således "Wolverine Willie" blev født.

Crescendo var en mulighed for at turnere under maven eller den hemmelige side af Alcatraz Island hvor vi opdagede militærbarakker, underjordiske isolationsceller, tunneler, "graffiti" og skjulte døråbninger. Ud over at møde boghandel gæst forfatter og tidligere Alcatraz Fængselsvagt George DeVincenzi, vi sætter prikken over i'et med en overraskelse udseende og privat frokost med tidligere Alcatraz fange Bill Baker.

Gæster, som møder George i boghandel

Ifølge zabrina, "min far og jeg vil gerne takke dig for en dag, at vi aldrig vil glemme! Vi er stadig i chok over, hvor fantastisk det var og har talt om hver eneste detalje, da vi forlod dig alle efter frokost. Jeg ved, at min far vil fortælle alle tilbage i Michigan om den mest specielle dag, du planlagde for os. "

Da fars dag kommer snart, vil vi elske at høre om nogle af dine yndlings traditioner. Venligst sende billeder og/eller korte resuméer af din mest mindeværdige fars dag rejser:
www.facebook.com/alcatrazcruises
www.instagram.com/alcatrazcruises

Mere om zabrina og Wolverine Willie:

Every year, Zabrina and her Dad make it back to Alcatraz Island when he is visiting from his native Michigan. They always try to discover something new during each visit and this year exceeded their expectations.

Når du bliver spurgt "Hvorfor Alcatraz ? ", pensioneret Pastor Wolverine Willie kommentarer," i min barndom, jeg var altid interesseret i fanger og spille Cops + røvere med mine venner. " Han fortsætter, "vi var alle fascineret af de slemme fyre, der var i i filmene... selv zabrina har en fascination af fangerne af Alcatraz og hvad må have været igennem deres sind på dette ø fængsel. "  

You may ask, how were Zabrina and Wolverine Willie lucky enough to earn this privilege. Well, they filled out the Alcatraz Cruises’ survey and wrote a compelling account about their unique tradition and to give a shout out to their favorite employee, Edwin Sera!

gæsterne med Conservancy guide

Kort sagt, her er hvad zabrina havde at sige om deres unikke oplevelse, "det var så specielt at møde gæst forfatter i bogen butik og især spændende at møde Bill Baker. Min far nød virkelig at chatte med ham om Alcatraz , hans liv og College sport. " Hun fortsætter, "da de sagde farvel, sagde Bill Baker," Jeg elsker ya, "til min far, og vi begge vidste, at han betød det på en unik måde... Sikke en særlig tid mellem to mænd i 80 ' erne! "

Forfatterens side note: da jeg først mødte op med Wolverine Willie, var han mest begejstret for den tidligere fange Birdman of Alcatraz , men jeg tror, han har en ny favorit i Bill Baker.