Alcatraz Cruises Modtager TripAdvisor Hall of Fame Accolade

Sidste år, Alcatraz Cruises blev rangeret som nummer otte landemærke i verden, ifølge Tripadvisors 2018 Travelers ' Choice Awards. Og, i år, efter at have modtaget Udmærkelsescertifikatet i fem på hinanden følgende år, Alcatraz Cruises har kvalificeret mig til Tripadvisors Hall of Fame. Denne ære er givet til turisme virksomheder, der udmærker i kundetilfredshed.

Liste over TripAdvisor-Bucket


Siden 2011, Udmærkelsescertifikatet ærer gæstfrihed virksomheder, der leverer konsekvent stor service over hele verden. Denne betegnelse er præsenteret for ca. 10% af de samlede virksomheder på TripAdvisor, der konsekvent har opnået store anmeldelser i det forløbne år. Der er ingen ansøgningsproces for Udmærkelsescertifikatet, og opfyldelsen optjenes over tid. Virksomheder, der har modtaget et Udmærkelsescertifikat i fem på hinanden følgende år, kvalificerer sig til Hall of Fame. Det betyder specifikt, at 2018-modtagerne af Udmærkelsescertifikatet kvalificerer sig, hvis de blev genkendt i 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018.

TripAdvisor skal se


Ifølge Tripadvisors beskrivelse af Alcatraz Island , "I næsten 150 år, Alcatraz har givet kulderystelser til de uskyldige og kolde sveder til de skyldige. Har engang været en forbyder maksimal-sikkerhed fængselsvæsen, Alcatraz er nu en del af Golden Gate National Recreation Area [en af Amerikas 407 National Park sites]. Listen over tidligere Alcatraz indsatte omfatter A-liste kriminelle som Crime boss Al Capone og kidnapper George Kelly. Selv om det blev anset for flugt-bevis, i 1962 de anglin brødre og Frank Morris infamt flated væk på en interimistiske tømmerflåde og blev aldrig set igen. "

TripAdvisor Review velkommen til klippen