Alcatraz Cruises ' Illustrious Night Tour

Alcatraz er mystisk på ethvert tidspunkt af dagen, men for dem, der ønsker en reel spænding, tjek øens Nattur, som er særligt nysgerrig om natten. Som solen går ned på øen og folkemængderne begynder at sprede sig, Alcatraz bliver bare lidt mere spændende.

Eventyret begynder ved Pier 33 Alcatraz Landing, hvor passagererne vil bord den sidste færge af dagen. Mens besøgende på Natturen vil nyde de samme møder som dagstur besøgende, Cellhouse Audio Tour og lignende, begynder intrigerne virkelig med en privat guidet tur rundt Alcatraz Island , som påpeger de skjulte pletter, der anvendes til forsøg på flugt og fængsels strukturer, der ikke kan nås til fods. En guide vil føre en tur op ad bakken til Cellhouse med stop, der fremhæver historiens lag fra præ-borgerkrig og en militær kanon, samt en "Dagbog" af familielivet på øen.

Besøgende kan derefter Tour Cellhouse på egen hånd med den prisbelønnede lydpræsentation "Doing time: den Alcatraz "Meget..." Desuden kan Nattur besøgende forvente oplevelser, der kan omfatte områder, som normalt er begrænset, når masserne er til stede i løbet af dagen tur, herunder Alcatraz hospitals indkvartering, de mørke ensomme indespærring celler, historier om livet inde fra virkelige fanger og intensiteten af et fængsel breakout som fortalt af Correctional Officers, der boede og arbejdede på øen. Mens de specifikke områder af Alcatraz Island er ikke afsløret før nat Tour oplevelse, vil alle besøgende støde på noget unikt... oplevelser, der ikke er let tilgængelige i løbet af dagen ture. Fordi Natturen er så populær, anbefales det, at billetterne bookes inden for 90-dages vinduet af muligheder. Så spørg din kalender Alert og Hop ombord www.alcatrazcruises.com/Tour-Options/Night-Tour for at booke din unikke oplevelse på Amerikas mest berygtede attraktion.