Alcatraz Udstillinger tager scenen på Parc 55 & Hilton SF Union Square

" Alcatraz : Livet på klippen "og" Alcatraz , Den sidste dag "udstiller tage scenen på Parc 55 Hotel og Hilton San Francisco Union Square

Sammen med Alcatraz Cruises , Parc 55 og Hilton San Francisco Union Square vil være de nye, midlertidige boliger til " Alcatraz : Livet på klippen "og" Alcatraz , Den sidste dag "vises.  

Fra april 22 til september 15, 2019, den 3.000 kvadratmeter udstilling er en ideel måde for familier, studerende og besøgende både at få en reel fornemmelse for historien om og fascination med Alcatraz . Da det undertiden er svært at sikre billetter til de populære Alcatraz Island attraktion i sommermånederne er dette et alternativ til at lære om den fængslende historie og få et andet perspektiv om øens unikke historier.

visning af NPS Rangers på brandbil
Copyright Alcatraz Cruises Llc

" Alcatraz : Livet på klippen "

" Alcatraz : Life on The Rock "er en udstilling, der viser Alcatraz Island fascinerende historie og berygtede indsatte. Specifikke installationer omfatter "hvordan ved du Alcatraz ? "som tilbyder en overbevisende introduktion, komplet med en model af øen og et kig på Rock's plads i historie og i film.  Derudover er der fire kvadranter, der indeholder følgende: en "militærhistorie"; en autentisk kopi af en fængselscelle, der er kernen i "livet på indersiden"; "Styrke: den indfødte amerikanske indiske besættelse"; og "bevare klippen." Der er også flere artefakter featured, herunder tidligere Guard Jim Albright oprindelige uniform.

brev med håndskrift fra Alcatraz
Copyright Alcatraz Cruises Llc

 

" Alcatraz : Den sidste dag "

Efter annonceringen af Alcatraz Fængselsstraf i 1963, Life Magazine kaldte på Californien-baserede fotograf Leigh Wiener til at dokumentere den betydningsfulde lejlighed. Mens Wiener havde en stor Lay-out i 1963 nummer af Life Magazine, mange af Wiener 300 + fotografier, der blev erobret i marts 21, 1963 forblev upubliceret og gemt væk i hans arkiv, indtil de blev afsløret 45 år senere. I 2008, mens opgør sin afdøde fars fotografiske arv på næsten 1/2 en million korrektur lagner og negativer, devik Wiener ville opdage denne guldgrube af billeder taget på den afsluttende dag af Alcatraz . Femogtyve af disse billeder er nu inkluderet i displayet for at supplere udstillingen " Alcatraz : Livet på klippen. "

 

lys foran tre plakater hængende på væggen
Copyright Alcatraz Cruises Llc

 

Den Alcatraz : Livet på klippen "og" Alcatraz , Den sidste dag "udstillinger er gratis for offentligheden og tilgængelig 24/7. Parc 55 Hotel ligger på 55 Cyril Magnin Street, og Hilton Union Square ligger lige over for gaden 333 O'Farrell.

have log ind Alcatraz haver med fokus på gartnere
Copyright Alcatraz Cruises Llc

Besøg https://www.alcatrazcruises.com/Traveling-Exhibit/ for at finde oplysninger om " Alcatraz : Livet på klippen "og" Alcatraz : Den sidste dag "