Alcatraz Cruises Fejrer jordens dag ved bugten

To celebrate Earth Day, Alcatraz Cruises, along with Hornblower Cruises’ Respect Our Planet, will present a full day of free, family-friendly activities on Saturday, April 20, 2019 from 10:00AM to 2:00PM.

Temaet er "havet er hjertet" med vægt på Ocean & klimaændringer uddannelse.

Partnerskab med lokale miljø virksomheder, Alcatraz Cruises ' Jordens dag festlighederne er gratis, åbne for offentligheden og vil finde sted på Pier 33 Alcatraz Lander på Embarcadero i San Francisco. Aktiviteter og udvalgte interaktive stationer vil omfatte: 

    • Oplev bugten-Udforsk vandprøver fra bugten og se mikroorganismerne på et stort display mikroskop. Lær den rolle, levende ting spiller i vores lokale havmiljø.
    • Arts & Crafts-skab uddannelsesmæssig, grøn kunst og Lær mere om bugten.
    • Gaver, præmier og giveaways-afhente et pas og besøge hver kabine til frimærker. Udfyld passet for at vinde tegninger, præmier og chancer for at spinne hjulet.
    • Andre aktiviteter – musik, ansigts malere, underholdning og øko-kunst Station!
  • Participating vendors include: Tree Frog Treks; NorCal Bats; San Francisco Zoo; Aquarium of the Bay; Beekeeper Station; Marine Mammal Center; Cal Academy; Hilton/Park 55; USGS California Water Science Center; Garden Conservancy; National Park Service.

På jordens dag og hver dag, Alcatraz Cruises aktivt fremmer bæredygtighed indsats i San Francisco og i hele den maritime industri. Det første maritime selskab til at køre hybrid færge service i landet, Alcatraz Cruises betragtes som "nul affald," konsekvent genbrug 90 procent af sit affald og er certificeret "grøn" af flere nationale agenturer. Alcatraz Cruises fortsætter med at optræde på højeste niveau for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed.

Du finder flere oplysninger https://www.alcatrazcruises.com/programs-and-Events/Annual-events/Earth-Day-Festivities/, Call 415.438.8320 eller e-mail [email protected].