Alcatraz Art Project humanizes indespærring med fantastiske ' fremtidige id'er '

Gæst blog indlæg – Peter Hockaday

Da jarred Williams blev fængslet, var han "et tal i en fil kabinet" og ingen fra Correctional Officers til fængselspersonale selv kendte hans navn. Jennifer Leahy talte om at blive kontrolleret af farve, fra orange jumpsuits til farven på din hud.

Fremtidige id'er på Alcatraz , præsenteret i partnerskab med Golden Gate National Parks Conservancy og National Park Service gennem kunsten i parkerne programmet, viser et mere komplet billede af mennesker med overbevisning historier.

"Det giver folk en identitet. Det giver også folk håb, "sagde Williams.

Kunstner Gregory salg og et team af projekt samarbejdspartnere med overbevisning historier skabt en simpel skabelon til at producere håb, med resultaterne på displayet på Alcatraz Island til oktober.

Teamet inviterer projektdeltagere til at forestille sig deres fremtidige selv, uanset om det er et job eller en ny rolle i samfundet. Deltagerne opretter derefter illustrationer, der ofte kan ligne et identifikationskort.

I modsætning til de sjæleløse tal på fængsels-id'er, er fremtidige id'er forankret i håb og muligheden for transformation. Det er sådan det er for Bruce Fowler, der er i øjeblikket fængslet i San Quentin State Prison og er op til prøveløsladelse snart. Han forestillede sig sit fremtidige ID som bådkaptajns licens og sagde bagefter: "Jeg er nu mere opmærksom på, hvad jeg ønsker, og kan bedre fokusere på dette mål."

Kunstværker hængende i nye industrier bygning i Cellhouse på Alcatraz Island
Billede af Paul Myers/Parks Conservancy

De store, farverige stykker hængende i de nye industrier, som bygger på Alcatraz Island repræsentere forskellige fortolkninger af den fremtidige IDS tema, fra et selvportræt lavet af QR-koder til andre id'er, der siger "rehabiliteret" og "mor også."

"Evnen til at genforestille sig et liv gennem kunsten er en af de største gaver, du kan give til et andet menneske," sagde Shaka Senghor, den administrerende direktør for anti-recidiv Ismen koalition, der skrev en bog på ryggen af konvolutter i en fængselscelle. "Evnen til at genforestille sig, hvad der er muligt for dig selv, er en af de største gaver, du kan give til dig selv."

Senghor leverede disse ord på en fremtidig IDS "dag af offentlige programmer" velkommen begivenhed på Alcatraz Island Den 16. Fællesskabets opsøgende arbejde er en stor del af projektet. Salg og hans team inviterer samfundsgrupper til øen til at medorganisere artmaking begivenheder og månedlige offentlige programmer i hele projektets varighed.

På dagen for offentlige programmer, betydningen af Fællesskabet var udstillet. Henry Frank, en indiansk af yurok og Pomo afstamning, der tilbragte tid i San Quentin, velsignede begivenheden og mindede alle "Dette er ohlone land." På et møde, workshopdeltagerne fysisk slettet udtrykket "Inmate ID" fra en skabelon, havde en diskussion om betydningen af denne symbolske gestus, derefter begyndte at skabe kunst på det nyligt ryddet papir.

Kunstværker hængende i nye industrier bygning i Cellhouse på Alcatraz Island
Billede af Paul Myers/Parks Conservancy

Hele dagen, folk viste deres påskønnelse ved at snappe eller give "jazz hænder," for ikke at forstyrre de nesting skarver på væggen uden for den nye industrier bygning.

Alcatraz og dens lagdelte historie som et internationalt sted for samvittighed er en vigtig del af projektet, en platform for at diskutere de spørgsmål i spil.

Disse spørgsmål ramte hjem for projekt-samarbejdspartnere, uanset om de har overbevisning historier selv eller repræsentere et netværk af organisationer, der hjælper folk med genindrejse.

En af de samarbejdspartnere er Sabrina Reid, der tilbragte 25 år i og ud af fængslet og arbejder nu med en række vigtige organisationer.

Reid mentorer unge voksne med overbevisning historier og tjener på San Francisco distrikts advokat George gascóns tidligere indespærret rådgivende bestyrelse. Hun tog en ung mand ud for at Alcatraz dagen efter han blev løsladt fra fængslet, og da han talte til et bord fuld af mennesker på fremtidige id'er, hans bevægende historie "påvirket hele stedet."

Kunstværker hængende i nye industrier bygning i Cellhouse på Alcatraz Island
Billede af Paul Myers/Parks Conservancy

Projekt samarbejdspartner Kirn Kim kommenterede, "Jeg elskede idéen om at kunne omdefinere min identitet. Fordi min identitet så længe har været en Felon. "

Kim arbejder nu på California Begavelsen. Som teenager var han involveret i et højt profileret tilfælde i det sydlige Californien og kan stadig ikke undslippe det, ofte bogstaveligt, da betingelserne for hans prøveløsladelse begrænser rejse. For nylig var han i en bilforhandler i det sydlige Californien, da sælgeren tilfældigt nævnte "Dark Years" på Kim's High School.
Kim mødte salg kort efter han blev løsladt fra fængslet. Han kæmpede med genindrejse, og alle fortalte ham at "bare gå videre med dit liv." Han fandt det svært at bare droppe de sidste 20 år, og respektløst til familien af offeret. Nu arbejder han for at omdefinere stereotyper i Asien-Stillehavsområdet Islander samfund, hvor en overbevisning historie er det ultimative tabu.

"Folk forstår ikke, hvor meget denne masse indespærring bevægelse påvirkede alle," sagde Kim. "Alle antager automatisk, at de, der er berørt af systemet, er de" andre ". Det er dem, ikke os. ' "

Ligesom Kim, er andre medlemmer af samarbejds teamet en del af et voksende netværk af enkeltpersoner og organisationer, der ønsker at omformulere fortællingen om genindrejse. Dr. Luis Garcia siger, "når du ser statistikkerne, forstår du hvorfor." Selvom USA har 5 procent af verdens befolkning, det har 25 procent af verdens indespærret mennesker og 95 procent af disse mennesker vil være frigivelse. Af dem indespærret, mennesker, der lever under fattigdomsgrænsen og folk af farve er uforholdsmæssigt repræsenteret.

Kunstværker hængende i nye industrier bygning i Cellhouse på Alcatraz Island
Billede af Paul Myers/Parks Conservancy

Williams, der engang var "bare et nummer", bruger nu forskning og data til at hjælpe organisationer, der forsøger at lukke fængsler. Da han kom til San Francisco for at se sit eget ID, med sin nuværende rolle som direktør for forskning på katal Center og Soros Justice advocacy stipendiat med åbne samfund fonde, han havde den samme reaktion mange mennesker har måttet se deres id'er på Alcatraz ærefrygt.

"Nogle af id'erne er utrolige, du kan ikke blive flyttet, når du ser dem," Williams sagde. "Da jeg så dem, og jeg er meget i harmoni med, hvad der foregår, tænkte jeg ikke ' indespærret person, der laver kunst. ' Jeg tænkte bare "kunstner".

Fremtidige id'er på Alcatraz er udstillet på de nye industrier bygning gennem oktober 2019. Den nye industrier bygning åbner klokken 11:00AM. Adgang er inkluderet i din Alcatraz Billet. Besøg venligst www.alcatrazcruises.com for at købe billetter.

Peter Hockaday er den Golden Gate National Parks Conservancy redaktionel direktør.