Fra vores crewmates linse

Der er ingen tvivl om, at Alcatraz Island er en fotografs drøm. Med en robust historie, unikt dyreliv, enestående udsigt, arkitektoniske perler og et spændende menneskelige element, har øen appellerer til lidenskabelige fotografer og nybegyndere.

Her på Alcatraz Cruises , vi nyder at se de mange billeder, der er bidraget via sociale kanaler og af professionelle fotografer. Nogle af vores mest populære billeder kommer dog fra vores partnere og besætningsmedlemmer. Som et resultat, vi ønskede at dele deres historier og hemmeligheder for at generere den bedste Alcatraz Island Portefølje.

Kom ombord og Mød nogle af besætningen ~

Stephen Covey
Sin rolle på Alcatraz startede i 2008 som frivillig for National Park Service (NPS). Som en naturressource tolk for NPS biolog, Stephen var ledende fortolkelig programmer på vandfugle på øen. Siden da har han udviklet sit forhold til Alcatraz ved at gøre sin egen en times gåture, der fokuserer på de redeende havfugle, biologi af bugten og den måde, både fuglene såvel som Alcatraz har vigtige roller i biologi og sundhed i regionens Marine habitat. Desuden blev han i 2016 medlem af Golden Gate National Park Conservancy som en Nattur historisk tolk og som øens EMT (medicinsk første responder).

Stephen's favorit tid til at fotografere er "hele tiden på øen," siger han. Han fortsætter, "selv om den rå isolering af øen om natten, morgen, under storme og solopgange og solnedgange gøre for smukke, og ganske ofte, ufejllige fotografiske muligheder, jeg elsker også det menneskeligt aspekt af øen, indarbejde mennesker og deres energi til billeder for kontekst, skala og en realistisk forbindelse til den ressource, vi fortolker. "

Hans passion for fotografering kom fra hans far og bedstefar, der altid havde et mørkt rum. Stephen kommentarer, "Jeg var altid omkring film, kameraer, udvikle værelser og lugten af fotografiske fixer siden jeg var en Toddler."

Stephen konkluderer, "Jeg har også udviklet og vedligeholdt en privat Instagram-side for særlige gæster, som jeg støder på Alcatraz for at fremhæve skjulte aspekter af øen, de måske ikke har oplevet, mens der. "

Solnedgang over Alcatraz Island
Foto Credit: Stephen Covey
Seagull silhuetteret ved solnedgang på Alcatraz Island Bygning.
Foto Credit: Stephen Covey
Bay Bridge ved solnedgang fra Alcatraz Island
Foto Credit: Stephen Covey

Bill Baker
Mens Bill Baker er bedst kendt som en tidligere Alcatraz Inmate, han kvalificerer sig ikke som fotograf, men han er muligvis den mest populære genstand for billeder på øen. Du kan ofte finde Bill i øens gavebutik interagere med besøgende og sælge/underskrive sin bog Alcatraz #1259.

Bill Baker på Alcatraz Island med San Francisco City skyline i baggrunden
Foto Credit: Bill Baker
Bill Baker mug skudt for Alcatraz
Foto Credit: Bill Baker

Ian Craig
Som frivillig for National Park Service , Ian er ansvarlig for tolkning og særlige programmer på Alcatraz . Hans præference er at fotografere dyreliv i morgentimer. Hans passion for fotografering er til kunstnerisk udfoldelse og erfaringsudveksling.

Alcatraz Island Cellhouse Window og Golden Gate Bro i baggrunden
Foto kredit: Ian Craig
Alcatraz Island skitseret i Karl tågen
Foto kredit: Ian Craig
Måger på rækning på Alcatraz Island
Foto kredit: Ian Craig

Marc Stokes
Marc er en sporvogn chauffør i gæste Services Department of Alcatraz Cruises . Hans yndlings tid til at fotografere er ved solnedgang i løbet af natten Tour... især i oktober, da solen sætter perfekt i midten af Golden Gate Bridge.

Hans passion for fotografering kommer fra hans bedstefar, der var en fotograf. Han husker, "han altid ønsket at dele noget med mig, når vi gik til flyopvisningerne tilbage i 80 ' er."
Fotografi side: Flickr.com/marcstokes79

Alcatraz Island Cellhouse hospitals værelse og fyrtårn om natten.
Foto kredit: Marc Stokes
Blå engel fly flyver af Alcatraz Fyrtårn
Foto kredit: Marc Stokes
Bay Bridge hos Sundown
Foto kredit: Marc Stokes