SF Bucket List

Ønsker du at forbedre din San Francisco Bucket List? Her er nogle af Alcatraz Cruises ' Favorit skjulte skatte!

Til gyde katten:
Det er næppe en hemmelighed for lang tid byboere, men hvis du er ny til San Francisco, skal du sørge for at besøge Belden Place. Det "franske kvarter i San Francisco" er en dejlig lille gyde ud for det finansielle distrikt fyldt med europæisk-stil spisning. Om natten er det magisk.

Belden Place | udendørs siddepladser i skumringen med humør belysning
Foto kredit: www.bluewaikiki.com

For de snoede:
En af de smukkeste siddepinde i San Francisco er lander end, hvor bugten møder Stillehavet. Ud over de maleriske vandrestier, bør nysgerrighed asylansøgere finde vej til labyrinten på lander ende, hvor udsigten over Golden Gate Bridge og Marin headlands skabe scenen.
Lander ende Luftfoto af labyrint af rock formation

Twister nummer to:
På toppen af Nob Hill, med storslået arkitektur, er Grace Cathedral en vision, der er værd at udforske. Ud over storhed, katedralen har også en labyrint, hvor besøgende kan miste sig selv og få centreret.
Grace Cathedral interiør med blyindfattede ruder og gulv mønster

For den uklare:
Selvom det ser lidt hokey, har Ocean-Front Camera Obscura-attraktionen, der ligger ved siden af klippe huset, nogle mærkelige og magiske kvaliteter, som tiltrækker besøgende til sin dunkelhed.
Camera Obscura

Gratis sommer koncerter:
Hver søndag om sommeren, Stern grove tilbyder op overskrifts bands i en smuk Eucalyptus mættet Park... gratis. Tidligere koncerter spænder fra Kool & banden og Ziggy Marley til San Francisco Symphony og San Francisco Ballet.

San Francisco Ballet hos Stern grove
Foto Credit: James Bachleda

For trappe opløbet:
Hvis du allerede har lavet en tur op i Filbert-trinnene, kan du prøve de nærliggende Greenwich-trin. Den dejlige, grønne trappe, der bruges til at føre til Gold Rush semaphore, som signalerede til San Franciscanere, hvilke typer skibe der kom ind i havnen. Du kan komme til Greenwich Steps fra hvor som helst på Downtown Market ved at tage F Streetcar indgående og afslutte på Greenwich og Embarcadero.

Greenwich Street trapper med tyk grøn løv
Foto kredit: Kimon Berlin (billede beskåret)

For historie buff:
Tjek San Francisco History Center på sjette sal i San Francisco Public Library. Samlingen har bøger, fotos, kort og meget mere og fungerer som byens primære arkiv.

SF offentligt bibliotek
Foto kredit: SparkFun Electronics

For dem, der ønsker et andet perspektiv:
Udsigten fra toppen af MT. Davidson er det højeste punkt i San Francisco. Der er to begivenheder, der tiltrækker folk der: påskemorgen daggry tjenester og armenske erindring dag. Ellers er der aldrig nogen der, så det er et godt sted at finde trøst. Det er en nem 10-15 minutters gang til toppen.
MT. Davidson udsigt over San Francisco

For kunstelskere:
Inde i det gamle U.S. Naval Shipyard på Hunters point, er der en utrolig bikube af kreativ aktivitet. Mere end 250 kunstnere leje studier i rummet, og du kan se nogle af deres arbejde på deres forår og efterår åbne studier.
Hunters point Open Studios | produkter, som vises på bordet i døråbning

For musikelskere:
SFJAZZ er en anerkendt international leder inden for jazz skabelse, præsentation og uddannelse, der udforsker hele spektret af jazz, fra musikkens oprindelse i det afrikanske amerikanske samfund til sine forskellige nutidens udtryk rundt om i verden.

SF jazz kollektiv | fire mænd spille instrumenter
Foto kredit: Siebe van Ineveld Rotterdam, Holland

For Lunar nytår og derover:
Asian Art Museum er en af San Franciscos førende kunstinstitutioner og hjemsted for en verdenskendt samling af mere end 18.000 asiatiske kunstskatte, der spænder over 6.000 års historie.

Asian Art Museum Wilbur Grand trappe
Foto Credit: Daderot

For det lunefulde:
Den quirky Sunny side Conservatory, som er gemt mellem City College og Glen Park i Sunny side kvarter, blev genopstod af naboer og konserveringsmidler i 2009 efter en $4.200.000 restaurering projekt. Den omkringliggende have er fyldt med 23 små bronze skulpturer. Tændt om natten, det er et fantastisk syn.

Sunny side Conservatory interiør
Foto Credit: Michael Fraley

For barnet i dig:
Golden Gate Park er en oplagt attraktion for både lokale og besøgende, men legeplads er et eventyr, der ikke ofte udforskes. Fra lange buede slides til over-the-top klatring strukturer, er det et underholdende arbejde ud. (Bemærk: voksne skal være i ledsaget af et barn for at nyde.)

Golden Gate Park med sti nær vand funktion og grøn løv
Foto Credit: Superchilum

For huset nysgerrig:
Mens du besøger Ocean Beach, skal du sørge for at gå ned ad den store motorvej og for et smugkig på Carville, et bolig fænomen, hvor husene blev bygget af gamle gade biler. I 1901 levede 50 familier i 100 konverterede biler. De fleste er siden forsvundet, men der er et glimrende eksempel på 1632 Great Highway.

1632 Great Highway House og garage fra back Alley View
Foto kredit: pi. 1415926535 (billede beskåret) [CC BY-SA 3,0]
Det er alt i parken:
Gå over til 301 Naglee Street for at besøge San Franciscos mest unikke Park, nemlig Cayuga Playground i Excelsior District, som langsomt blev omdannet over 30 år af Gardener Demetrio Braceros. Sammen med tema haver har kunstværker blomstrede over hele den fire hektar stor park.

Cayuga Playground Gate med kreativt design
Foto kredit: Laura del