BOGO vinder

Gå "BOGO" med Alcatraz Cruises

Alcatraz Cruises is mid-way into its second annual Buy One Get One Free (BOGO) campaign and the push for local engagement is in high gear with ticket giveaways on Instagram and a shout out to the East Bay at the popular Oakland First Fridays festival.

I januar, Alcatraz Cruises var på stedet som en festival sponsor i Oakland at sprede budskabet om rabatten for Bay Area beboere og tilskynde East Bay crowd at konkurrere i en ENTER for at vinde Contest. Vores januar vinder, Lauren, var den heldige modtager af to Adult Day Tour billetter. Mens Lauren har boet i Bay-området i over otte år, har hun og hendes kæreste aldrig besøgt Alcatraz Island så de er super begejstrede for deres besøg i februar.

Hvis du er interesseret i at vinde Alcatraz billetter, kom ud og besøg Alcatraz Cruises ' Booth på Oakland første fredag www.oaklandfirstfridays.org februar 1 mellem 5-9 pm. Vi vil være på stedet med instruktioner om, hvordan du indtaster den nemme Instagram giveaway. Plus, vi vil uddele masser af Alcatraz schwag så du kan forberede dig til dit kommende besøg.

Sørg for at følge os for vores seneste giveaways og kampagner: https://www.Instagram.com/alcatrazcruises