En bro er født

Deling af Accolade med Alcatraz Island som en af Tripadvisors "top ti vartegn i USA" Golden Gate Broen er simpelthen... Legendariske.

Eighty-six years ago, on January 5, 1933, construction of this iconic San Francisco landmark started when workers began excavating 3.25 million cubic feet of dirt to accommodate the structure’s huge anchorages.

As the Gold Rush introduced the city-by-the-bay to immigrants from around the world, beginning in 1849, speculators soon realized that the land north of San Francisco would become increasingly valuable in proportion to its accessibility to the city.

Soon, a plan was hatched to build a bridge that would span the Golden Gate, a narrow, 400-foot deep strait that serves as the mouth of the San Francisco Bay, connecting the San Francisco Peninsula with the southern end of Marin County.

Selv om ideen gik tilbage så langt som 1869, forslaget slog rod i 1916. En tidligere ingeniørstuderende, James Wilkins, der arbejder som journalist med San Francisco bulletin, opfordrede til en hængebro med et center span på 3.000 fødder, næsten dobbelt så lang som nogen i eksistens. Wilkins ' idé blev anslået til at koste en forbløffende $100.000.000. Så San Franciscos by ingeniør, Michael M. O'Shaughnessy (han er også krediteret med at komme med navnet Golden Gate Bridge) begyndte at spørge bro ingeniører, om de kunne gøre det for mindre.

Ingeniør og digter Joseph Strauss, en 5-fods høj Cincinnati-født Chicagoan, sagde han kunne.

Til sidst konkluderede O'Shaughnessy og Strauss, at de kunne bygge en ren hængebro inden for et praktisk område på $25-30 millioner med en Main span mindst 4.000 fod. Byggeplanen stod stadig over for modstand, herunder retssager, fra mange kilder. På det tidspunkt, de fleste af de forhindringer blev ryddet, den store depression af 1929 var begyndt, begrænse finansieringsmuligheder, så embedsmænd overbeviste vælgerne til at støtte $35.000.000 i bundet gældsætning, citerer de job, der ville blive skabt til projektet. Men, obligationerne kunne ikke sælges indtil 1932, da San-Francisco baseret Bank of America indvilligede i at købe hele projektet for at hjælpe den lokale økonomi.

The Golden Gate Bridge officially opened on May 27, 1937, the longest bridge span in the world at the time. The first public crossing had taken place the day before, when 200,000 people walked, ran and even roller skated over the new bridge.

With its tall towers and famous red paint job, the bridge quickly became a famous American landmark, and a symbol of San Francisco. She still stands tall and proud and is one of the Top Ten Modern Wonders of the World.