Fornyet besøg i borgerkrigen levende historie dag på Alcatraz Island

Venner af borgerkrigen Alcatraz (FOCWA) er en non-profit gruppe, der støtter fortolkningen af borgerkrigs historie på Alcatraz Island . I partnerskab med de National Park Service , parkerne Conservancy og Alcatraz Cruises holdt gruppen for nylig en levende Historiedag på Alcatraz med reprocedure fra Unionshæren infanteri, artilleri og musikere samt 1860 ' erne civile.

Borgerkrig levende historie re-enskuespiller spille trompet
Foto kredit Marc Stokes fotografering
Borgerkrig levende historie re-enskuespiller spille trombone
Foto kredit Marc Stokes fotografering

Besøgende til at Alcatraz Island blev underholdt med populære melodier af perioden af 3rd Artillery band, som faktisk var stationeret på Alcatraz i 1860 ' er. Derudover fik de besøgende en rundtur i Fort Alcatraz af Gary Hormel, der portrætterede kaptajn Joseph Stewart, den første kommandør af fortet i 1859.

Også at give ture i den gamle Citadel var FOCWA medlem Constance Smith, der gav en kvindes perspektiv af livet på øen som en militær kone. I kanon rummet viste en gruppe artilleri re-enaktorer besøgende, hvordan haubits kanon blev forberedt, lastet og fyret. En anden re-enactor, Michelle Hall, gav en bevægende snak i Sally port East Room som Harriet Beecher Stowe, forfatteren af Onkel Toms hytte, en bog, der ophidsrede store lidenskaber på begge sider forud for borgerkrigen.

Borgerkrig levende historie re-enactor
Foto kredit Marc Stokes fotografering

Mens de fleste besøgende forventede at høre om Federal Penitentiary Story, blev de overrasket og glad for at lære om et andet aspekt af historien om Alcatraz og dens betydning som vogter af bugten under borgerkrigen.

Hvert år National Park Service og venner af borgerkrigen Alcatraz Vær vært for denne levende historie dag, skildrer livet på Alcatraz Island under borgerkrigen, da det var et militært Fort. Historien om stillingen på Alcatraces Island, som det var officielt kendt, er stort set uhørt. Under levende historie dag, besøgende har mulighed for at høre levende borgerkrig æra musik, høre om Californiens rolle i borgerkrigen, se militære og civile periode påklædning båret af ekspert tolke og tage en guidet tur i Fort Alcatraz . Yderligere oplysninger om rollen for Alcatraz under borgerkrigen og for at lære om den næste revedtagelse, kan du besøge www.friendsofcivilwaralcatraz.org.

Borgerkrig levende historie re-enskuespiller i baggrunden af Canon
Foto kredit Marc Stokes fotografering

Klargøring til 2019 (dato TBD):
Aktiviteter på øen vil begynde med ankomsten af den første båd på øen og fortsætte hele dagen indtil 4 pm. Alle aktiviteter er gratis og er designet til at give den besøgende en fornemmelse af, hvad livet var som på Alcatraz da det var en vigtig Seacoast defensiv Fort under den amerikanske borgerkrig. Aktiviteterne vil omfatte:
1) musik af borgerkrigen periode spillet af 3rd U.S. Artillery band
2) periodiske ture af Fort Alcatraz , viser resterne af fortet, dets historie og dets rolle i Californiens bidrag til Unionen årsag
3) militære øvelser, som ville have været gjort af unionstropper på øen
4) ansættelse i Unionen og hvordan det var at hverve EU-hæren
5) fanger under vagt – se, hvordan Alcatraz hurtigt blev et fængsel ikke kun for uordnede soldater, men også for konfødererede sympatisører
6) kvinders roller, da de anvendte deres færdigheder i syning, vævning, medicin, Tøjvask og madlavning til at støtte Unionens tropper