GGNRA er en af de største byparker i verden

Golden Gate National Recreation Area (GGNRA) er en af de største byområder nationalparker i verden. Etableret i 1972 for at bringe "parker til mennesker," GGNRA'S næsten 76.000 hektar jord og vand strækker sig nord for Golden Gate Bro til Tomales Bay i Marin County og syd til San Mateo County. Parken har næsten 60 miles af bugt og Ocean kystlinje. Disse lande repræsenterer en af landets største kystnære konserves og tiltrækker 16.000.000 besøgende hvert år, hvilket gør GGNRA til en af de National Park Service mest besøgte steder.

The Golden Gate comprises numerous sites including the Marin Headlands, a Nike Missile Site, Fort Mason, Muir Woods National Monument, Fort Point National Historic Site and the Presidio of San Francisco. Each has its own unique natural, cultural and military history.

En af de mest synlige GGNRA sites er Alcatraz Island , tiltrække mere end 1.700.000 besøgende hvert år. Alcatraz Island bevares for nydelse og forståelse af fremtidige generationer. Tidligere fængsels bygninger bliver bevaret og seismisk opgraderet, og yderligere områder på øen er åbnet for offentligheden, da sikkerhedsrisici fjernes. Havfugle vender tilbage i stadigt større antal og naturforskere nøje følge antallet af æg, der er lagt i løbet af de otte måneder lange nesting sæson. Meget af dette arbejde udføres af dedikerede Alcatraz "Frivillige i parker" (VIP'er), der fører guidede vandreture, udfører fugle tælling, hjælper med at genskabe længe forsømte haver og bevare historiske strukturer rundt om øen.

Mere arbejde skal gøres, selv om, og parken service er altid på udkig efter yderligere frivillige og donorer. Hvis du gerne vil hjælpe med at spare Alcatraz Island , besøg den National Park Service Frivilligt afsnit. For mere detaljeret information besøg Golden Gate National Recreation Area Eller National Park Service .

Nøgle partneren med at beskytte og bevare Alcatraz Island og resten af 75.398-acre Golden Gate National Recreation Area er den Golden Gate National Parks Conservancy (http://parksconservancy.org/). Etableret i 1981, Park Conservancy's mission er at:

  • Bevare den Golden Gate National Recreation Area
  • Forbedre oplevelsen af Park besøgende
  • Byg et fællesskab dedikeret til at bevare parker for fremtiden