Oplev de mange stemninger af Alcatraz Island

Designed for those that want to discover the deeper mysteries of Alcatraz Island, the National Park Service and Alcatraz Cruises feature a ranger-guided Behind The Scenes Tour, which is limited to no more than 30 people.

Dette intime eventyr, der fokuserer på en Alcatraz Island længe glemt, har besøgende wending gennem under maven på øen til fjerntliggende historiske skatte, der ikke er inkluderet i den sædvanlige dagstur, herunder alt fra mørke, hemmelige tunneler; et underjordisk fængsel fra militærfængslet æra; særlige haver med fantastisk udsigt; mystiske passager; overbevisende historier; ikke afsløres artefakter; og skjulte døråbninger, som Conger op kuriositeter.

Then, after the revealing Behind The Scenes Tour, visitors can experience the highly acclaimed Cellhouse audio tour, which focuses on the many notorious assets of the former U.S. Penitentiary.

As a word of caution, children under the age of 12 are not allowed on the Behind The Scenes Tour. Additionally, this exclusive tour is a bit strenuous and lasts about 4-5 hours. For more information, schedules and costs, please visit Behind The Scenes Tour