Oplev de mange stemninger af Alcatraz Island

Designet til dem, der ønsker at opdage de dybere mysterier Alcatraz Island , er det National Park Service Og Alcatraz Cruises har en Ranger-guidet bag kulisserne Tour, som er begrænset til ikke mere end 30 personer.

Dette intime eventyr, der fokuserer på en Alcatraz Island længe glemt, har besøgende wending gennem under maven på øen til fjerntliggende historiske skatte, der ikke er inkluderet i den sædvanlige dagstur, herunder alt fra mørke, hemmelige tunneler; et underjordisk fængsel fra militærfængslet æra; særlige haver med fantastisk udsigt; mystiske passager; overbevisende historier; ikke afsløres artefakter; og skjulte døråbninger, som Conger op kuriositeter.

Derefter, efter den afslørende bag kulisserne Tour, kan besøgende opleve den meget roste Cell House Audio Tour, som fokuserer på de mange berygtede aktiver i den tidligere amerikanske fængselsvæsen.

Som et ord af forsigtighed, børn under 12 år er ikke tilladt på bag kulisserne Tour. Derudover er denne eksklusive tur lidt anstrengende og varer omkring 4-5 timer. For mere information, tidsplaner og omkostninger, besøg venligst bag kulisserne Tour